2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح به خیر خوبید ؟
جای همه کسانی که نبودند سبز بود
خیلی خوش گذشت
ممنون بهار بابت هماهنگی
دلم کلی وا شد
فراز هم کلی کیف کرد . من پایه ام که بازم بذاریم از این برنامه ها
فردا ماموریتم پس فردا عکس میذارم
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام صبح همگی بخیر

مرسی بابت عکسهای این کوچولوهای خوردنی. شرمنده نتونستم بیام اما همش فکرم پیش شماها بود. کلی هم غصه خوردم هر کاری کردم با این ترافیک شهر نتونستم خودم برسونم. تازه وقتی رسیدم خونه دیدم نزدیک 5:30 و تا پارسا حاضر بشه و بیایم ساعت شش گذشته و من با لب و لچه آویزون منتظر عکساتون بودم طفلی بچه ام که کلی بهش گفته بودم میبرمت با دوستات بازی کنی.
اما با تمام اینا یه اتفاق خوبم افتاد اینکه هفته دیگه چهارشنبه ما عازم مشهد هستیم البته سه روزه جمعه هم برمیگردیم.
سلام و صبح بخیر

جای همه اونایی که نبودند، واقعاً خالی بود ...... انشاا. بشه همون دور هم جمع بشیم

فداااااااااای جیگرا تو عکسها بشم من ...

الهه جان من نگرانت شده بودم .. خدا رو شکر اتفاق خاصی نیفتاده بود ... جای خودت و پارسا جونی خالی بود ...
مامان چطورند؟ دستاشون بهتره؟
به سلامتی میرید مشهد، التماس دعا خانمی

سمیه جان در رابطه با اون موضوع، اون روز با همه گفتمان کردم، همه راضی بودند .. دیگه ریش و قیچی دست خودت خانم خانما
مریم جان به سلامتی پس دی ماه میرید حج .. خیلی خیلی التماس دعا دارم فدات شم
حاجی خانم دیبا سادات رو بگووووووووووووو .. فدااااااااش

دوستم من چطور از خجالت شما در بیااااااااااااام ... خیلی محبت داشتی مریمی ... تشکر
واااااااااااااای بچه ها نمیدونید ، عروسم چقدر خانمه ... یه تیکه جواهررررررررررررررره ... انقدره نااااااااااااز داره که جیگررررررشو برم

مرسی فهیمه جان عکس گذاشتی ... من که هیچی عکس نگرفتم یعنی موبایلم جا نداشت... دوربین هم نیاوره بیدم
یه غر کوچولو هم دارم
من تو این هشت نه سال زندگی با امیر خیلی زحمت کشیدم یعنی هر دومون کشیدیم اما بیشتر از یه زن بار مسئولیت زندگی رو کشیدم از خودم هم کلی راضی بودم جوری که خیلی ها ازم تعریف میکردم و من ذوق مرگ میشدم به کارم ادامه میدادم اما بعد یه مدت دیدم یه جای کار میلنگه . فهمیدم زیادی از خودم مایه گذاشتم و زیادی بار مسئولیت و به دوش کشیدم. حالا هم دارم زنانه زندگی کردن و تجربه میکنم.تصمیم گرفتم که به قول همسری لیدی باشم . الان احساس رضایت بیشتری دارم. مقصر خودم بودم که چشمم و به دیدن واقعیت های زندگی بسته بودم و نمیخواستم قبول کنم . به زندگی و حرفهای اطرافیان دقت نمیکردم تا درس بگیرم اما چندوقتیه که تونستم بالاخره خودم و تغییر بدم. به قول خواهرم میگه بالاخره یه از نظر فکری یه جهشی کردی. اینم به خاطر دوستای جدیدی که باهاشون آشنا شدیم ناخودآگاه یا شایدم خودآگاه روی هر دومون تاثیر گذاشته.
اینا رو گفتم که بگم ما باید زن باشیم همین. نیازی نیست نقش بقیه رو بازی کنیم و از خودمون بگذریم و مسئولیت بقیه رو به دوش بکشیم و یادمون بره که منی هم هست.
بهار جان خیلی درگیر کارای شرکتم. خداروشکر همه چیز خوب پیش میره. مامان این هفته باز میکنه انشاالله. قرار بود پنجشنبه باز کنه که گفتم حالا این همه مدت صبر کردم این هفته هم روش.
سلام مامانا
اولا فهیمه جون ممنون بابت عکسها
به قول مریم اول صبحی کلی انرژی گرفتیم مخصوصا عکس الینای عزیزم هم بود. مرسی عزیزم

مریم جون باز هم بابت عیدی دیبا سادات ممنون خانم زحمت کشیدی.

بهار جون بابت هماهنگی شما هم ممنون که باعث شدی برای بچه ها لحظه های شاد ایجاد کنی من که خیلی خوشم اومد مرسی بهار جون.بازم ازین کارا بکن
خیلی خوب بود.
امیدوارم این قرارها همچنان ادامه داشته باشه.
بچه ها خیلی خوشحال شدم همتون دیدم و بعضی ها رو دوباره شناختم مثل صوفی جون

راستی منم عکس دسته جمعی میخوام ادرس ایمیلم
farigoodarzi@yahoo.com
farigoodarzi59@gmail.com
خوبی الهه جان؟
منم یه جورایی حسه شما رو دارم
زیادی مسئولیت رو دوشمه
ولی هرجوری به زندگیم نگاه می کنم اگه اینجور نباشم نمی شه
البته می خام یکم بیشتر به خودم بها بدم کم کم

راجع به قرار هم ...منم می گم بیشتر قرار بذاریم و حتی شده هر قراری 4-5 نفرم هماهنگ بشن مشکلی نیست
هرکی تونست میاد و هرکی نتونست قرار بعدی

فقط پیدا کردن جاش تو این فصل مهمه

بهار جان خدائیش بچه ها خیلی وقت می گیرن ولی کم کم که بزرگتر شدن خیلی مستقل تر هم شدن
پارسال یه لحظه هم نمی شد به حال خودشون گذاشت ولی الان زیاد پیش میاد که خودشون ،خودشونو سرگرم می کنن

2810