بدون اجازه دست دخترشو گرفت پاشدن رفتن از تو اتاقم عروسک برداشتن😐
پشمام ریخته 😐😂
آیا من حساسم؟؟
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
من مشکلی ندارم که میان اسباب بازی بدم به بچه داداشم
ولی مثلا میتونست به خودم بگه که من به دخترش بدم
یا ازم اجازه بگیره
خیر شما توقع حق طبیعیتون رو دارید اول شما فرهنگ سازی کنید وقتی میآید توی اتاقش در بزنید اگر درست نش ...
من انجام میدم عزیزم
پیش اومده بهش گفته آینه میخوام میتونم برم تو اتاقتون و گفته نه
خداییش خودم رو این مسئله در زدن حساسم و بدون اجازه نمیرم جایی