2777
2789
چه جور قهوه ای ؟ ترک یا از این آماده ها یا اسپرسو ؟ نمدونم چرا روی من اثرش خیلی نیست

ما علی کافه میگرفتیم 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جور قهوه ای ؟ ترک یا از این آماده ها یا اسپرسو ؟ نمدونم چرا روی من اثرش خیلی نیست

بدن با بدن فرق داره من خودم آدم کم خوابیم قهوه ام که میخوردم فول می شدم بعضی وقتا دوتا سه تا امتحان پشت هم داشتیم همشو بیدار بودیم یا مثلا ۵ و ۶ یه چرت کوتاه میزدیم تا امتحان

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
آفرین ولی اکثر امتحانای من تستی و جواب کوتاه و ایناست استادا خیلی تشریحی دوست ندارن حوصله ندارن تصحی ...

تو این حالت اگه وقتت اونقدری هست که یک دور کتاب رو خیلی روزنامه وار بخونی 

اول یه دور بخون  بعد به اون چیزایی که مهم تره دقت کن  اول 

یه سری مباحث رو که میدونی حتما میاد بخون 

بعد اگر وقت بود برو  رو مباحثی که احتمالا نمره کمتری ازش میاد 

من اینکار رو میکردم