2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان ف❌ال نگیرید حتی به نیست مثبت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 163 پست
موثق خانم غلطگیر

عزیزم بحث علطگیری نیست من فکر کردم وازه ی جدیدیه خب ادمی که حرف از کتاب خوندن میزنه نباید موثق و درست بنویسه ؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

۹۹ درصد این چیزا الکیه مگه موکل و جن داشتن به این راحتیه که هرکسی داشته باشه اگر کسی باشه انگشت شمارن 

بقیه هم محض خنده و تفریح یکسری چیز روتین به همه میگن که چهارتاش درسته شش تاش غلط الکی خودتون رو اذیت نکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بحث علطگیری نیست من فکر کردم وازه ی جدیدیه خب ادمی که حرف از کتاب خوندن میزنه نباید موثق و درس ...

بله شما درست میگی 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
چی بگم والاهرچی هست عجیب و ترسناکهما با یکی از اینجور آدما دوست صمیمی هستیمیه اتاق خالی و جدا داره و ...

چی بگم

من سعی میکنم طرف این چیزا نرم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هیییی آخه چی بگم .... پس از فردا نباید از نونوایی نون بخریم چون ممکن هست روزیمون رو از غیر خدا بخواه ...

اون نونوایی که داره کار می کنه و پول حلال درمیاره و اون دکتری که داره به مردم خدمت میکنه و پول حلال درمیاره رو با فالگیری که پول حروم درمیاره و با شیاطین در ارتباطه رو هم ردیف هم ندون لطفا.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

عزیزم ممکن هست که آدمای جاهل و افرادی که از شیطان پیروی میکنن دست به سحر و جادو بزنن ولی شما برای بط ...

دقیقا

یه مشکل واسه ما پیش اومد اون زمان بابام تصادف کرده بود تو کما بود اتفاقای بد دومینو وار میفتاد

گفتن نتیجه سحروجادوعه

ما رفتیم باطل کنیم هزارتا گره دیگم افتاد تو زندگیمون

ولی اون سحره باطل شد 

خیلی وحشتناک بود بعدش توبه کردیم دیگه پیش دعانویس نریم.هم گوسفند هم خروس سیاهم قربانی کردیم

یاد اونروزا میفتم حالم بد میشه

یه عکس میفرستم برات ببین زود میپاکم بعدا جریانشو میگم باشه؟

ولی بچه ها اسی راست میگه انرژی منفی و سنگینی خیلی دارن این فا.ل ها 

بعدشم ادم همش احساس افسردگی و سردرگمی میکنه 

کلا میخواین که به روح و روانتون اسیب نرسه سمتش نرین 

خیلی چیزا رو آدم همون ندونه به نفعشه

کاربری مال دو نفره
۹۹ درصد این چیزا الکیه مگه موکل و جن داشتن به این راحتیه که هرکسی داشته باشه اگر کسی باشه انگشت شمار ...

یکی اینجا تاپیک میزد جادوش کردن جن وارد بدنش شده رفته پاکستان برا درمان

یادم رفت کاربریشو باید بگردم ببینم پیداش میکنم

ینی من تاپیکاشو خوندم دیگه نیاز ب اپیلاسیون نداشتم فرداش 

اون نونوایی که داره کار می کنه و پول حلال درمیاره و اون دکتری که داره به مردم خدمت میکنه و پول حلال ...

دوستمون گفت من برا آشنایانمون فا ل میگیرم شما بهش گفتی توبه کن چون برا خدا شریک قائل شدی...ایشون نگفت من رمالم نگفت از طلسم و جادو برای تحقق اهداف اطرافیان استفاده میکنم ..اگه فا ل گرفتن شرکه پس این همه فا ل اسلامی مثل فا ل حافظ فا ل ابجد فا ل انبیا همه شرک هست دیگه یعنی ما همه کافریم شب یلدا ف ال میگیریم ...البته من چون اسم کاربری رو نگاه نمیکنم فکر کنم خودتون بودید که به اون کاربر چنین گفتی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکی اینجا تاپیک میزد جادوش کردن جن وارد بدنش شده رفته پاکستان برا درمانیادم رفت کاربریشو باید بگردم ...

واقعا این چیزا وجود داره ولی من اینو مطمئنم این زنا و یکسری آدم های دم دستی توی اینستا اینا که میگن موکل داریم اینا دروغ میگن 

چون شرایط سخت داره ، از طرفی موکل بیکار نیست بیاد ف ال  بگیره 

قهوه و .. هر کی میگیره فقط لفظ بازی و نقش کلمات و حرف کشیدن رو خوب بلدن 

دیدم عزیزم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم