2777
2789
عنوان

سگم هیچی غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
کاش دغدغه منم این بود که سگم غذا نمیخورد کاااش

متاسفانه علاقه اوناییکه حیوون خونگی دارن به حیوونشون مثل بچه اشونه .پس دغدغه کمی نیست براشون .

من که ازین دغدغه فرار میکنم ولی وقتی هست ،کم نیست.

صب هنوز جمعه س باید تا شنبه صبرکنم از گشنگی نمیمیره ؟

شماره دامپزشکو نداری؟ 

معمولا یه شماره دارن برای مواقع اورژانسی از خودش بپرس 

اگه نشد ببرش بیمارستان حیوانات 

نمیدونم کدوم شهری 

ولی بیمارستان اگه داشته باشه ۲۴ ساعته ست روزای تعطیل هم بازن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسخه اش رو برام بفرست پاروا داشت یا دیستپر ؟ یا انسداد روده ؟ چی تشخیص دادن ؟

اسهال خونی شده بود 

نسخه ش رو انداختمش 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
اخه داروی ادم براش مناسب نیستتشویقی چیزی ک خیییلی دوست داشته باشه هم نمیخوره؟من پیشیم مریض بود بهش ت ...

نه فقد اب میخوره 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
دارو و چیزی ندهسگت چند وقتشه ؟چه نژادی هست ؟

اشپیتز 

۷ ماهشه