مریض شده بود بردمش دامپزشکی سرم و دارو بهش داد سرماش تموم شده ولی باز غذا نمیخوره
فقد اب میخوره ک اونم بالا میاره
میشه قرص نوربیون بندازم داخل اب هاش ک اشتهاش برگرده ؟
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نسخه اش رو برام بفرست پاروا داشت یا دیستپر ؟ یا انسداد روده ؟ چی تشخیص دادن ؟
اسهال خونی شده بود
نسخه ش رو انداختمش
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
اخه داروی ادم براش مناسب نیستتشویقی چیزی ک خیییلی دوست داشته باشه هم نمیخوره؟من پیشیم مریض بود بهش ت ...
نه فقد اب میخوره