بعضیا فرم چشاشون یا رنگش برام جذابه نا خوداگاه مدل نگاهم یجوری میشه طرف میفهمه خوشم اومده جذبم میشه در مورد هم جنسمم صدق میکنه مثلا یه دختره چشاش عسلی بود من یجوری با ذوق نگاش کردم دیدم اونم تحویل گرفت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لعنت بمن ک ازاون دسته ام همه جذب میشن پیرجوون زن مرد ایقدر ازخدا خاسم ک این اخلاقم ک خوشروم کم بشه حس میکنم بعد ازکربلارفتنم امام حسین کمکم کرده
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
من همیشه کسی اگه ازم ایراد بگیره پیش دستی میکنم خودم زودتر میگم اره درسته بعد میگن ناراحت نشدی گفتم نه ایرادمو خودم بهتر میدونم اگه راه حلی براش پیدا نکردم یعنی پذیرفتمش و اینگونه میشود ک دیگه چیزی نمیگن😂
ایشون هم گفتن محجبه وسنگین توجه میکنید؟سنگین یه تایپ از رفتار وشخصیته!!!من محجبه هستم اما متاسفانه چ ...
سنگین دقیقا یعنی چی ؟؟
توی دایره لغات ما نیست
سنگین چطور تایپ رفتاریه که من دانشجوی روانشناسی نخوندمش ؟؟
بی زحمت رو من ریپ نزن حوصله دعوا با مذهبی های خشک تعصبی رو ندارم
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
لزوم نیست که هر کی چادریه سنگین هم باشه چه بسا مانتوهایی که بسیار سنگین و سنجیده هستن دوست عزیز
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
یه جعبه شیرینی بگیر با خودت اشتی کن. شدیداً درگیری
کسی با خودش درگیری ندارع
جز شمایی که حتی نمیدونی بحث چیه خودتو انداختی وسط
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
اصلا تایپ شخصیت رو گفت نه چادر و حجاب رو ! اگه چادری هستید روی من ریپ نزنید بی زحمت
دلیل این رفتارتون رو نمیفهمم!
ایشون به ذهنشون رسید سوال رو اینجوری جواب بدن این همه تدافعی برخورد کردن دلیلی نداره.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
لزوم نیست که هر کی چادریه سنگین هم باشه چه بسا مانتوهایی که بسیار سنگین و سنجیده هستن دوست عزیز
من بحثم اینه از رو چادر که صرفا دو متر پارچه است انسانی رو قضاوت نکنند
از روی رفتار و شخصیت و توانمندی های فردی اون انسان راجبش نظر بدن
چادری خراب هم چه بسا خیلی ها دیدیم که دور از جون یه سری فقط چادر براشون نقابی بوده