2777
2789
از ظاهرشون بگو رنگ پوست رنگ چشم قد چجوری بودن

بور و چشم رنگی عسلی  گونه خدای صورتی قد متناسب اندام متناسب بینی متناسب 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصد توهین ندارم ولی اینایی که خیلی بلانسبت سبک و جلف و سلی.طه هستن بیشتر به چشم میان رو مردم دوست دا ...

ببین یه دختره بود عمل کرده بود و هی میخندید و ناز میومد بصورت نا محسوس خودشم جلو دخترا شیرین میکرد ک من با پسرا کاری ندارم و از این حرفا پسرا مثل چی میرفتن بهش پیشنهاد میدادن من خودم مورد توجهم با اینکه میرفتم بیرون پسرا اکثرا  ب این شماره میدادن البته من نچرالم عمل نکردم

وا!چرا گارد میگیریداستارتر سوال کرد یه دوستی هم اومد نظرش رو گفتطبیعتا ادما بسته به عقل ونوع دیدگاهش ...

اصلا تایپ شخصیت رو گفت نه چادر و حجاب رو ! 

اگه چادری هستید روی من ریپ نزنید بی زحمت 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
ببین یه دختره بود عمل کرده بود و هی میخندید و ناز میومد بصورت نا محسوس خودشم جلو دخترا شیرین میکرد ک ...

خب دیگه.. بیشتر مرکز توجهن چون خودشونم دنبال توجه بقیه هستن

ولی خب هرکسی توی یه مکانی یا مناسبتی چیزی به چشم میاد

🤍.
اره دیگه قشنگ بوده بورم بوده

اره نامزد داداشم شده الان 😍🫶 منم خوبه قیافم ولی خب اون دیگ واقعا بی نظیر هست

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃