2777
2789

یکی میبینی چشم و ابرو مشکیه خیلی خوشگله بعد یه بور و چشم رنگی میبینی که اصلا زیبایی نداره یا یکی با صد عمل زشته یکی بدون آرایش همه قشنگه؟🙂

بله درسته مثلا من یه عملی خوشگلم 😬🙌

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قبول دارماما متاسفانه ایران اینجوره که حتی اگه قیافه اتم معمولی باشه اما چشمات رنگی باشه جذاب ع ...

دقیقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من خودم گاهی خوشگلم گاهی نیستم) به خودم برسم نرسم ) . تیپ هم یخلی تاثیر داره . 

من ی کاپشن  مامانم از مشهد برام گرفته بود بعد که پوشیدمش ۳ جا بهم گفتن خیلی خوشگلی .فکر میکنم به‌خاطر کاپشن بود . 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
به به

ولی خب خوشگل با چهره سردم نه گرم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂