2777
2789
عنوان

احساس بد پوچی سردرگمی😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 19 پست
ممنونم از راهنماییت عزیزم درست میگی 💫✨😍🥰🥰ولی من زندگی رو دوست دارم اهداف بزرگی دارم نمیدونم‌چرا ...

به جزئیات زندگیت دقت کن اگر خوب نگاه کنی اونوقت ایراد رو پیدا میکنی 

مشاور آنلاین هم هست میتونی اگر خیلی حالت بد شد کمک بگیری.

کنکور و دوست داشتن یک طرفه فشار فکر آینده و همچی دست به دست هم میدن مهم نیست چی فکر میکنی مهم اینه چی حس میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به جزئیات زندگیت دقت کن اگر خوب نگاه کنی اونوقت ایراد رو پیدا میکنی مشاور آنلاین هم هست میتونی اگر خ ...

دوست داشتنه اونجوری که عشق باشه نه ولی بدجوری به دلم نشسته مدت زیادیه....حس میکنم مشاور خیلی کمکم نمیکنه خودم باید کتاب بخونم بشناسم خودمو دنبال علایقم برم.... ولی آخیشش یکم حالم بهتر شده😁😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتنه اونجوری که عشق باشه نه ولی بدجوری به دلم نشسته مدت زیادیه....حس میکنم مشاور خیلی کمکم نم ...

باشه بالاخره روت یه تاثیری گذاشته بالا گفتم از کوچکترین چیزها تا بی اهمیت ترین ها تاثیر دارن 

هرجور که میدونی بهتره به فکر خودت باش چون این مسائل شوخی بردار نیست .

خداروشکر که بهتر شدی گل

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره درست میگی عزیزمم...فداتشمم🫀🫀

قربونت گل