2777
2789
عنوان

احساس بد پوچی سردرگمی😔💔💔

87 بازدید | 19 پست

کمکم کنین توروخدا حالم بده زندگیم اوکیه ولی حالم خیلی بده حس پوچی دارم حس بد سردرگمی انگار هیچ کاری دیگه برام معنی خاصی نداره اینم بگم دو روزه اینطور شدم همش حس میکنم ناکافی ام همش حسای بد دارم خیلی خسته شدم هرچندوقت ی بار اینطور میشم حس میکنم جای ی چیزی توی زندگیم خالیه حس خیلی بدیه دیونه شدم دیگه بخدا من خیلی آدم امیدواریم  زندگی رو دوست دارم ولی حالم بده این دو روز😭😭💔💔

من همینم بدترش فقط اینکه زندگیم خوب نیست 

برو پیش مشاور

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا درگیر کنکورم نمیشه متاسفانه ولی حتما میرم😔

این کنکور واست فشار روانی نداشته؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه روزی یاد حرف من میفتی باید به شوهر زور گفت اگه قبول نکرد ضربه فنیش کنی بره بیمارستان

ایشالله که شوهرم آیندم آدمه و نیازی به این کارا نیست😂😂ولیی بوکس رو دوس دارم حتما میرم

ولی خیلی خندم گرفت گفتی ی روزی شوهرتم میزنی دمت گرم 😂😂

اره قطعا داره خیلی وقته جایی نرفتم ولی بازم فکر میکنم اگه کنکورم هم بدم تمام شه باز ی حس بدی همراهم ...

ببین خوشگلم هرچیزی از کوچکترین مسائل تا بی اهمیت ترین ها یک تاثیری رو زندگی و روانت داره اگر درمان نکنی مثل زخمی که بهش رسیدگی نکردی عفونت میکنه 

این مشکلات اگر درمان نشن بیخیالشون باشی بعد یه مدت تازه تاثیر خودش رو نشون میده و بدجورم اذیت میشی

ببین خوشگلم هرچیزی از کوچکترین مسائل تا بی اهمیت ترین ها یک تاثیری رو زندگی و روانت داره اگر درمان ن ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم درست میگی 💫✨😍🥰🥰

ولی من زندگی رو دوست دارم اهداف بزرگی دارم نمیدونم‌چرا هرچندوقت یک بار حالم بد میشه انگاری که زندگی رو دوست ندارم ی خستیگه مطلق حس اینکه همه چیز بی معنیه انگار وجود ی همراه توی زندگیم کمه آخه از یکی خوشم میاد ولی اون حتی نمیدونه وجود دارم

الانم وقت اینو ندارم خودم درمان کنم باید برای کنکور بخونم چون نمیتونم سال بعد هم پشت کنکور بمونم باید بتونم مقابله کنم فرار کنم ازین حسا تاجایی که میشه بعدش خودمو بشناسم ببینیم واقعا چی می‌خوام از زندگی نمیخوام بیهوده و یکنواخت بگذره زندگیم همیشه دنبال هیجان و چیزای متفاوت بودم توی زندگی 🫡