2777
2789
اون روانپزشکه ک نزدیکه...مشاوره و روانشناس اکثر واحداشون با هم مشترکه

روانشناس ها بیشتر تو کار تراپی هستن و مشاورها بیشتر راهنمایی انجام میدن و خیلی در ارتباط با بیماری و اینا نیست شغلشون تو مشاوره واحدهای تربیتی بیشترن

من خودم لیسانس روانشناسی دارم

برای مشکلات سطحی تر به مشاور مراجعه میکنند ولی مشکلات عمیقتر معمولا به روانشناس مراجعه میکنند.به نظرم مشاوره انرژی منفی کمتری داره تا روانشناسی.

البته ارشدت رو میتونی روان بالینی بخونی اگه کار تراپی دوست داری

باور کن گفتم اره راس میگین دفعه اخر ... بعد دفعه بعدش میگن چیشد رفتس واس ثبت نام 😂😂 یبار گفتم بابا ...

اصلا جوابشون رو نده اینجوری دیگه باهات بحث نمیکنند چه آدمهای بیکار و پیگیری هستن.یعنی دیگه هیچ کاری تو زندگیشون ندارن به جز رسیدگی به امورات رشته ی دانشگاهی شما؟؟😐🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁

آخه تجربی اینقدر رقابت داخلش سنگینه اون هم سر ۶ هفت تا رشته درست حسابی بقیه رشته هاش که اصلا به هیچی نمی ارزند اینهمه درس بخونی و هزینه کنی بعد یکی از شاخه ها کشاورزی رو بخونی یا زیست جانوری گیاهی ...

من که به دخترم گفتم هر رشته ای خواستی میتونی بخونی به جز تجربی.چون هیچ آینده ای نداره.خودش هم خداروشکر زیست رو اصلا دوست نداشت

روانشناس ها بیشتر تو کار تراپی هستن و مشاورها بیشتر راهنمایی انجام میدن و خیلی در ارتباط با بیماری و ...

اها فکر کردم منظورتون برای تجویز دارو بود😘

مشغول ب کار شدین یا خانه دارین؟

اره بحث مشاوره چون بیشتر مربوط ب مشکلاته تا بحثای روانی و ذهنی انتخاب کردم