2777
2789

واقعا از حسودیشون میگن باور کن 

رشته مشاوره برات بهترین رشته میشه به شرط اینکه کارگاه های مختلف شرکت کنی ازمونای استخدامی بدی سوادتو ببری بالا تو دانشگاه معدل الف باشی 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس بعضیای دیگه یه زنداییم ب مشاوره میگه دکتر 😄😅

خب شما هر رشته ای رو میتونی دکترا بگیری البته ایشون احتمالا منظورش روانشناس ها هستن چون اونا واقعا یه جورایی به پزشکی نزدیکه رشته شون و کارشون درمانیه

یه کلمه بحث دوست داشتن نیس میگن لاثل فرهنگیان بد نبود از روز اول حقوق میدن

بگو چ فایده جای پیشرفت نداره 😌

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
برای معدل الف بودن باید از ترم اول سفت و سخت خوند ؟

بله

عزیزم یه جیزی بهت بگم مردم زر زیاد میزنن گوش نکن به حرفشون بگو باشه اصن تو راست میگی

باور کن گفتم اره راس میگین دفعه اخر ... بعد دفعه بعدش میگن چیشد رفتس واس ثبت نام 😂😂 یبار گفتم باباااا من حوصله ترمیم معدلو تاثیر قطعی کوفتی و واس کنکور خوندن دوباره و اینارو ندارم مغزم اف خورده کلا

میگم نظرت رو نپرسیدم نظرت واسع خودت مهمه نه من

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باور کن گفتم اره راس میگین دفعه اخر ... بعد دفعه بعدش میگن چیشد رفتس واس ثبت نام 😂😂 یبار گفتم بابا ...

ببین اینسری براشون توصیح نده اصن 

هروقت چیزی بهت گفتن 

بگو با تعیر رشته من مگه چیزی تو زندگی شما تغیر میکنه