سینوس_هسدم مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 عنوان بیایید فا ل حافظ بگیرم براتون ❣️ | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 118 پست یه کتاب قدیمی از دیوان حافظ هستنیت ها یا اسم هاتون رو بزارید ریپ میزنم روی همه به نوبتعکس ف.. ال رو میذارم براتون و به نیت خودتون باز میکنمفقط بهم بگین صفحه چپ یا راست ❣️ ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ دیروز | 20:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6618 خیلی ممنونم قشنگم روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
eliiiis1 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1388 اینم بگیر لطفاا🥲اسمم الی بهمپیام بده و آشتی کنیم و رابطمون خوب بشه ❤️🥲صفحه راست
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 فاطمه ، بلاخره چیزی که میخوام میرسم ؟ :) ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 برام میگیری نیت کردم ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 برای منم نیت کردم ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
جولیآپندلتون عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 650 برا منم میگیری دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 کِی عروسی میکنیم؟ راست عزیزم نیت کلیفال قهوه ایناس که پیش بینی میکنه این فقط یه چیز کلی هست ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2370 کِی عروسی میکنیم؟ راست ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
خانم__طلا عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 153 فالتون گرفتم؟ عکسا خوبن که خودت رندوم یه صحفه باز کن متن پایینشو برام بنویس
nrgsgl عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 1236 عزیزم دقت نمیکنم به فا.. ل چون مختص خودتونه و نیتتون یعنی منظورم اینه خوبه که خودتون ببینید مممنون ازتون خواهرم😘🫂🌺🌺و چه خوبه کتاب حافظ تو خونه. باشه👌🩵🩵🩵
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1320 بخدا دستم درد گرفت و فشارم افتاد انقدر سرم پایینه تند تند دارن ف.. ال میگیرم آره عزیزم حق میدم بهت❤️ یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘