2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت و تحقیر و منت

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
سعی کن رابطه ات را بهتر کنی یک جای کار داره مینگه و تو متوجه اون نیستی

همیشه میگ تو هیچی کم نداری ..من واقعا از همه نظر ب خودم میرسم و رابطه احساسمو همیشه حفظ کردم ...

فقط میگ من هرچی میگم تو قهر نکن و کش نده.. آخه مگ میشه انقد حرف بار من کنه و من بیعار باشم

پیاماشو نگهدار مدرک لازمت میشهچراجایی نداری بری مگه خونه پدری نداری؟؟ ضعف نشون نده چون اگه ضعف نشون ...

هیچکسو ندارم‌‌.. مامانم فوت شده و پدرم ازدواج مجدد کرده و باهاش رابطه ندارم..فقط یه مامان‌بزرگ پیر دارم از همه دنیا😔 نمیدونم چیکار کنم‌‌..کجا برم.. پسرم ۴ سالشه همش میگ من خونمونو دوس دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیاماشو نگهدار مدرک لازمت میشهچراجایی نداری بری مگه خونه پدری نداری؟؟ ضعف نشون نده چون اگه ضعف نشون ...

از دیشب دیگ سمتم نیومده..نه پیامی نه زنگی..

من حق طلاق گرفتم ..اگ بخام میتونم خونه رو بگیرم ازش با حق طلاق؟

من که فهمیدم اصلا گردن نگرفت خیلی پروو میگه من هیچکار نکردم حالا من صداشو شنیدم واضح

دفعه اول منم فهمیدم انداخت گردن یکی دیگه و گفت مقصر نبودم..ولی ایندفه خودش اومد و همه چیو گفت و منم بخشیدم..ولی نمیتونم فراموش کنم.‌دوس داره ب روش نزنم دیگ ولی من نمتونم 

همیشه میگ تو هیچی کم نداری ..من واقعا از همه نظر ب خودم میرسم و رابطه احساسمو همیشه حفظ کردم ...فقط ...

ببین بیشتریا همینن بنظرم خوبه که اعتراف کرده یعنی یکم وجدان داره دوستای بد از راه بدرش میکنن 

میتونی درستش کنی ولی خب از غر زدن خوششون نمیاد حالا اخلاق خودشونم نمیفهمن بعضی وقتا چی میگن چیکار میکنن

ببین بیشتریا همینن بنظرم خوبه که اعتراف کرده یعنی یکم وجدان داره دوستای بد از راه بدرش میکنن میتونی ...

همش منت میزاره تو زندگی..من اینو گرفتم من اونجا بردمت من فلان چیزو خریدم.‌. بهم گف تو این زندگی تو هیچ حقی نداری ..من کار میکنم من دارم همه چی فراهم میکنم..😔 همش منو تحقیر میکنه..همش تو دعوا بهم میگ مریض و روانی

خب برم مهریه رو بزارم اجرا فقط یه خونه داریم..اونو میتونم بگیرم ازش یا باز میگن سکه اونم هر چن ماه

هرچی داره توقیف میکنی اول بعدا میرسی به سکه ها که دونفرتون میرین دادگاه اونجا سوال میپرسن