2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت و تحقیر و منت

200 بازدید | 24 پست

سلام 

من و همسرم ۲۹ سالمونه و بعد از دوستی و عشق و عاشقی با کلی سختی به هم رسیدیم

همسرم تو این ۷سال زندگی هیچی برام کم نذاشته از نظر. مالی ولی هروقت دعوا میشه تو دعوا منت همه چیو ک خریده میزاره سرم..از نظر عاطفی خیلی بهم محبت میکنه و هوامو داره براش رابطه احساسیمون مهم بوده همیشه..

منم هیچی کم نذاشتم براش ولی نمیدونم چی شد که بهم خیانت کرد و خودشم اومد اعتراف کرد و کلی قول و اظهار پشیمونی..

ادامشو پست بعد میگم خسته نشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حالم بده.‌. از اعترافش دو ماه میگذره و هیچی ندیدم ازش ولی دو روز پیش تو گوشیش فیلم س ک س ی دیدم و گفتم اینارو کی ديدی گف دو دیقه فقط تو اتاق تنها بودم دیدم و کلی دعوا راه انداختم و کلی بد و بیراه ب هم گفتیم ..

بهش گفتم حتما دادی خیانت میکنی ک اینارو دیدی ..عصبی شد و کلی حرف بارم کرد و گف این گوشی ک تازه برات کادو خریدمو بزار کنار میبرم پس میدم..تو لیاقت هیچی نداری..بهم فش داد و گف تو روانی ای 

بچه ها تو این ۷ سال یبار خودم فهمیدم خیانت کرده و این دومین باری بود که خیانت کرده و کلی گریه و حق طلاقو داد بهم و رفتیم حرم امام رضا قسم خورد ک دیگ خسته شده و تکرار نمیشه..

همیشه تو دعوا بهم میگ روانی..بهم میگ لیاقت نداری😔

دیگ خسته شدم انقد منت شنیدم برا همه چی 

دیگ من بخاطر همون فیلم قهر کردم و اونم حرف نمیزد تا دیشب بهم پیام دادو گف تمومش کن قهر و غلط کردم و گ و ه خوردم ..ولی من کوتاه نیومدم و یکی اون گف یکی من دعوا بالا گرفت و گفت تا الان اگ خیانت جنسی نکردم ازین ب بعد میکنم و دیگم سمتت نمیام😔

نپرسیدی چرا این کارو کرده؟

گف سر کل کل با دوستم اینکارو کردم..اون طرف یه زن ۵۰ ساله س و گف ک فقط سر کم نیاوردن که مخ اون خانومو میتونم بزنم باهاش دوس شدم و بعد از دوماه کات کردم