2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت و تحقیر و منت

200 بازدید | 24 پست

سلام 

من و همسرم ۲۹ سالمونه و بعد از دوستی و عشق و عاشقی با کلی سختی به هم رسیدیم

همسرم تو این ۷سال زندگی هیچی برام کم نذاشته از نظر. مالی ولی هروقت دعوا میشه تو دعوا منت همه چیو ک خریده میزاره سرم..از نظر عاطفی خیلی بهم محبت میکنه و هوامو داره براش رابطه احساسیمون مهم بوده همیشه..

منم هیچی کم نذاشتم براش ولی نمیدونم چی شد که بهم خیانت کرد و خودشم اومد اعتراف کرد و کلی قول و اظهار پشیمونی..

ادامشو پست بعد میگم خسته نشین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حالم بده.‌. از اعترافش دو ماه میگذره و هیچی ندیدم ازش ولی دو روز پیش تو گوشیش فیلم س ک س ی دیدم و گفتم اینارو کی ديدی گف دو دیقه فقط تو اتاق تنها بودم دیدم و کلی دعوا راه انداختم و کلی بد و بیراه ب هم گفتیم ..

بهش گفتم حتما دادی خیانت میکنی ک اینارو دیدی ..عصبی شد و کلی حرف بارم کرد و گف این گوشی ک تازه برات کادو خریدمو بزار کنار میبرم پس میدم..تو لیاقت هیچی نداری..بهم فش داد و گف تو روانی ای 

بچه ها تو این ۷ سال یبار خودم فهمیدم خیانت کرده و این دومین باری بود که خیانت کرده و کلی گریه و حق طلاقو داد بهم و رفتیم حرم امام رضا قسم خورد ک دیگ خسته شده و تکرار نمیشه..

همیشه تو دعوا بهم میگ روانی..بهم میگ لیاقت نداری😔

دیگ خسته شدم انقد منت شنیدم برا همه چی 

دیگ من بخاطر همون فیلم قهر کردم و اونم حرف نمیزد تا دیشب بهم پیام دادو گف تمومش کن قهر و غلط کردم و گ و ه خوردم ..ولی من کوتاه نیومدم و یکی اون گف یکی من دعوا بالا گرفت و گفت تا الان اگ خیانت جنسی نکردم ازین ب بعد میکنم و دیگم سمتت نمیام😔

نپرسیدی چرا این کارو کرده؟

گف سر کل کل با دوستم اینکارو کردم..اون طرف یه زن ۵۰ ساله س و گف ک فقط سر کم نیاوردن که مخ اون خانومو میتونم بزنم باهاش دوس شدم و بعد از دوماه کات کردم