2777
2789
عنوان

اونایی که از طریق درسشون بورسیه میشن💕

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 52 پست
وضع مالی نسبتا ضعیف بورسیه بشه میتونه یعنی اونجا زندگی کنه؟

بله چرا که نه ☺️ دانشگاه های تاپ خارج از خداشونه دانشجوهای باسواد و قوی جذب کنن.تازه بعدشم می تونی همون جا مشغول به کار بشی.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتش متاسفانه داشت میرفت😂😂قسمت نشد با دافای روسی هم اتاقی بشه😂😂ولی رفته بود برای انصراف و اینا ...

خداروشکر نرفته😂😂😂😂

وای چ عجیب😂

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

هزینه ترجمه مدارک و ازادسازی مدرک و امتحان زبان و وقت سفارت و اپلیکیشن فی و بلیت هواپیما رو که بورسیه پوشش نمیده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
هزینه ترجمه مدارک و ازادسازی مدرک و امتحان زبان و وقت سفارت و اپلیکیشن فی و بلیت هواپیما رو که بورسی ...

چقدر میشه اینا ؟ خیلیه هزینش؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

چقدر میشه اینا ؟ خیلیه هزینش؟

۲۰۰-۳۰۰ میلیون میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ولی میشه درسم ضعیفه بعد میشه رفت اخه وضیعت مالیم خوبه🥲💔

رشتت چیه؟

۲۰۰-۳۰۰ میلیون میشه

باز اگر بورسیه بشی می ارزه بنظرررم