2777
2789
عنوان

اونایی که از طریق درسشون بورسیه میشن💕

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 52 پست
هزینه ترجمه مدارک و ازادسازی مدرک و امتحان زبان و وقت سفارت و اپلیکیشن فی و بلیت هواپیما رو که بورسی ...

اره اره ترجمه مدرک همسر من خیلی ازش شکایت کرد ولی خب اگه المپیادی بورسیه شی نمیخواد ازادکنی مدرکتو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دانشگاع غیر دولتی میتونم برم بازم میتونم بورسیه بگیرم

خب قشنگم میگم چه رشته ای دانشگاه دوس داری بری؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

نه دانشگاع غیر دولتی میتونم برم بازم میتونم بورسیه بگیرم

یه ذره بیا ب من پول بده(":😭😂😂

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

فاند بهت میدن. ینی یه حقوق ماهانه میدن و تو باید هزینه های دانشگاه، اجاره خونه و خورد و خوراک رو با همون بدی. بعضی جاها اجازه ی کار داری و حین درس خوندن میتونی کار هم بکنی و درآمد بیشتری داشته باشی. بعضی کشورا هم اجازه نمیدن. 

فاند بهت میدن. ینی یه حقوق ماهانه میدن و تو باید هزینه های دانشگاه، اجاره خونه و خورد و خوراک رو با ...

💕👍