2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با من هستش یا شوهرم تو دعوای امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 51 پست
خب میگم تا چند روز قهر باشم تا بفهمه نباید با من بد حرف بزنه با لحن پرخاشگری سرم امروز داد زد خیلی ن ...

چرا باید با داداشمون قهر باشی؟!شما بد حرف زدی..شما به داداش گفتی آشغال....ببین تقصیر ماشینای پشت سر هم هست که بوقو یکسره کردن و تحمل نکردن...ی ماشین که یجا گیر میکنه بقیه ی ماشینا سواستفاده میکنن.....زود برو داداشو بغل کن. ی روز دیگه برید.روز خداکه تمام نشده...شاید قسمت بوده نرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یه دوبل ساده بود آنقدر لفتش داد که کلی ماشین پشت سرش جمع شد بعد از حرص اون ماشینها که بوق میزدن ...

اگه ساده بود که لفتش نمیداد پارک دوبل هم باید یجوری باشه که اونیکی ماشین بتونه درباید واسه همین پارک نکرده

ببین ام نمیتونم بگم تقصیر شماس ولی تقصیر شوهرتونم نیست وقتی تصور میکنم قضیرو که اون پشت داشتن بوق می ...

آفرین تنها آدم منطقی که درکم کرد شما بودین دقیقا همینجوری بود خیلی خوب متوجه شدی به اونم حق میدم ولی نباید اون لحظه اول با عصبانیت بهم می‌گفت بشین بعدش من نمی‌دونم چرا اینجوریم اگه سر لج بیفتم دیگه هیچکسی نمیتونه منو آروم کنه یکساعت تو ماشین نشستیم گفت بیا بریم الان پارک شده ولی من دوباره زدم زیر گریه گفتم دیگه حسش ندارم حالم بد کردی نمیتونم اونم بیشتر عصبانی شد دیگه اومدیم خونه 

خب یه دوبل ساده بود آنقدر لفتش داد که کلی ماشین پشت سرش جمع شد بعد از حرص اون ماشینها که بوق میزدن ...

چقدر  بچه گانه  فکر میکنی اسی

اون   اشتباه  کرد   داد  زد     اما اشتباه بزرگتر تو  کردی  که رانندگی اش  مسخره  کردی   وقتی خودش به قدر کافی عصبی شده بود    سکوت میکردی  بعدا  که  جو  آرام شد    دلخوری ات رو  میگفتی      

کلا  عصبی  مزاج  هستی   

اگه ساده بود که لفتش نمیداد پارک دوبل هم باید یجوری باشه که اونیکی ماشین بتونه درباید واسه همین پارک ...

نمیدونم شاید بهر حال امروزم بگا رفت شنبه هم باید برم سرکار

چقدر بچه گانه فکر میکنی اسیاون اشتباه کرد داد زد اما اشتباه بزرگتر تو کردی که رانندگی ...

اره سریع عصبی میشم دلم میگیره خیلی زود رنجم ازش انتظار ندارم با من بد حرف بزنه

چ‌خبره دیگ

بخاطر اینکه احترام اونم احترام متقابل بین من و شوهرمو پسرام اصول اول و محکم خونمونه

چون شوهرم معتقد همه چیز در خانواده از بی حرمتی ها شروع میشه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اره سریع عصبی میشم دلم میگیره خیلی زود رنجم ازش انتظار ندارم با من بد حرف بزنه

عشق جان    رو خودت کار کن

مزاج ات هم  یک  طب سنتی برو

مردها  تا  یک مدت  ناز  آدم لجباز و حساس میکشن

ببین  ادامه  میدی    دیگه ناز نمیکشن   بیخیال میشن

یا   هزار تا  کار دیگه میکنن

بخاطر اون نه    بخاطر خودت    برو مشاور

چرا باید با داداشمون قهر باشی؟!شما بد حرف زدی..شما به داداش گفتی آشغال....ببین تقصیر ماشینای پشت سر ...

باشه عزیزم حالا امشب می‌خوایم ولی فردا اون صبحونه رو آماده میکنم روز جمعه ها دیگه سعی میکنم آروم تر باشم ولی خیلی دلم گرفته دوست دارم گریه کنم ناراحتم کلا حالا هر چی بود 

اره بیشتر از همه از این می‌سوزم که روزمون به بطالت رفت الان شنبه هم باید بریم سرکار خیلی ناراحتم امر ...

عزیزم اشکال نداره که.....

ما ۵-۶ماهه برنامه ریزی میکنیم بریم مشهد زیارت..جور در نمیاد.حالا بشینیم باهم دعوا کنیم.....ی کم منطقی باش...رو اخلاقت کارکن......شوهر بد ندیدی....اگه شوهرت از ماشین پیاده میشد و بک سیلی میخابوند بیخ گوشت،،مردم دورتون جمع میشدن خوب بود؟وقت بزارید ی روز دیگه برین هنوز که پاییز تموم نشده

عشق جان رو خودت کار کنمزاج ات هم یک طب سنتی برومردها تا یک مدت ناز آدم لجباز و حساس میکشنبب ...

نمیدونم باشه عزیزم  گوش شیطون کر شوهرم همیشه نازم می‌کشه هوامو داره امروز نمیدونم چرا اینطوری کرد با من بد حرف زد قلبم شکست