2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرینببینم منم میتونم همی کار کنم

الانم از ظهر دلم ۱۰ تا خرما میخواد ولی خوابیدم سرجام عین یه دختر خوب😂 نخور بابا خودتو با حرف زدن با خودت اروم کن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اسی هیکلت خیلی نازه اصلا نخواه ک چاق بشی مگر با ورزش و تغذیه سالم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

انشالله بتونم😭😭😭خستم از خودم

میتونی عزیزم 💔😍

اسی هیکلت خیلی نازه اصلا نخواه ک چاق بشی مگر با ورزش و تغذیه سالم

مرسی باشگاه میرفتم مرتب یکم افسردگی گرفتم  نمیرم تراپی خودشو کشت ک برو ولی فعلا نمیرم🥲

دست ۳ نفر کاربری
مرسی باشگاه میرفتم مرتب یکم افسردگی گرفتم نمیرم تراپی خودشو کشت ک برو ولی فعلا نمیرم🥲

اشکال نداره گاهی لازمه ادم ب خودش استراحت بده منم دوروزه حوصله ندارم ولی بجای ۱ساعت نیم ساعت ورزش میکنم ب قول معروف میگن از بهونه هات قوی تر باش😍