2777
2789
عنوان

کدوم کارتنای بچگی رو بیشتر دوست داشتی اسم ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 117 پست
لاکپشت های نینجااسکوبی و عشق اول و آخرم قهرمانان تنیس😍😍هنوزم دوستش دارم و میبینم

لاک پشتای نینجا چقد خفن بودن😍من رویکیشون کراش بودم 😍😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آن شرلی زنان کوچک قلعه اردک ها

قلعه اردک ها برام جدیده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
مثلا بخشیش رو بگو

جودی با اینکه نمیدونست بابا لنگ دراز همون پسره اس ولی با اون پسره اصلا قبلش دوس پسرش بود😂به بابا لنگ دراز نامه مینوشت که دوس پسر دارم اونم قبول نمیکرد😂ولی اینور باهاش یواشکی قرار میذاشت😐

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ولی جدی چقدر کارتن میدیدیم اکثرشون آشناست

اره من سه تا  کیف سی دی داشتم همش برنامه کودک 

یکی از دوستای بیشعورم تو دبستان گفت بده دستم برات میارم بعد برداشت برای خودش هر کاری کردم بهم ندادش 

جیمبو

همون پنگوئنه بود؟😂

تارزان، سیندرلا، سگ گربه، اینا رو یادم میاد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ھجچیو گفتین به جز سطل جادویی یادش بخیرررر

😍😂یادم نیست 

زبل خان هم فکر کنم نگفتن

این کارتونه ک بچه پوشکی داخلش بود

البته مطمئن نیستم

یه کارتون بود چندتا بچه نوزاد بودن میرفتن شلوغ کاری 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره من سه تا کیف سی دی داشتم همش برنامه کودک یکی از دوستای بیشعورم تو دبستان گفت بده دستم برات میار ...

وای حیف بوده