2777
2789
عنوان

کدوم کارتنای بچگی رو بیشتر دوست داشتی اسم ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 117 پست
سند باد فقط سندباد و فقط سندباد شاید آیندگان بفهمن چه شاهکاری بود

خیلی قشنگ بود من یادمه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ایکیو سان

فوتبالیستها

رباتها

ماشین ها

زنان کوچک

جودی ابوت

اوگی 

گربه سگ

مهارت های زندگی

پهلوانان

کلاس پتجم الف

رستوران جنگل

شنقل و بهمن

هوهوخان باد مهربان

نقاشی بکش لویی

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق کارتون اسباب بازی‌ها بودم

از بین کارتونای سریالی:

سوباسا

تام و‌ جری

آنشرلی (هیچ وقتم نفهمیدم آخرش چی شد چون همیشه بد موقع میذاشت و بابام شبکه رو عوض میکرد یا اینکه خواب بودم)

جوجه اردک زشت تام و جری بره ناقلا سیندرلا خرس های مهربوندریاچه ی قو خیلیا شو یادم نیست اسماشو

ولی جدی چقدر کارتن میدیدیم اکثرشون آشناست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
هایدی آنه شرلی حنا دختری در مزرعه تام و جری گربه سگیوگی و دوستان پلنگ صورتی مستربینسندبادسیندرلا سفی ...

وای اون گربه سگ خیلی باحال بود😂😂😂یادمه بخاطر اون برنامه کودکش مهمونی نرفتم

مهارت های زندگیپهلوانانتام و جری

مهارت های زندگی کدومه😂

بچه های کوه الپ 

یه کارتون بود خرگوش سفیدی داخلش بود شایدم یه جاندار دیگه بود کروسان هم یادمه داشت 

کاراگاه کوالا شایدم کروسان برای این بود

شکرستان

پهلوانان 

قصه ما مثل شد

اونی ک دوتا طوطی داخلش بود و یه پسر بچه و یه پدربزرگ

اونی ک نقاشی میکشیدن و پسره تو نقاشی وارد میشد و اتفاقاتی میوفتاد اسمش یادم نیست

زنان کوچیک

حنا 

هایدی

سفرهای علمی 

تام و جری

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !