2777
2789
همشون همینن😅عروسا هم خانواده شوهر رو اونجوری میگنا

نخیرشم

ما خانواده شوهری خیلی خیلی خوبی هستیم

عروسامون باهم مشکل دارن دودش تو چشم ماهم میره

مثلا حرفاشون: آره xمگه کیه زیادی تحویلش میگیرین

Yمیاد از جاش تکون نمیخوره

Zخودشو میگیره 

یه بلبشویی که نگو و نپرس

خداوکیلی ما سه تا خواهریم خواهر بزرگیم از سنگ صدا میاد ازین نه خیلی مظلوم و کم حرفه به مادرم رفته

آبجی وسطیم طرف حقه بحث و حرف حدیثی میشه این همه رو مدیریت میکنه

من بی‌اعصابشونم برخوردم تنده ولی دلم مهربون🙂🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم عشق واقعی میخواد

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

اتفاقا خیلی خوب پیش رفتی تا الان که فقط شیمی یادت نره هاخیلی مهمهبابت اینکه میگی گاهی درس نمیخونیببی ...

وای مرسی عزیزم خیلی دلمو اروم کردی خوشحال شدم واقعا

ایشالا منم بتونم هم رشته تو بشم

...

خوردن زیادی انسداد روده میده گاهی کار به اتاق عمل می‌کشه دور از جون

نه گلم زیاد که نمیشه خورد کیلویی ۴۰تومنه ...تا الان ۶کیلو اینا خوردیم البته بیشتر من...من تو حاملگیم از فشار شقاق شدم ۱۰روز اخر یه طب سنتی رفتم گف میخوای بشی بجای شام یدونه خرمالو بخور من هرروز چندتا میخوردم خیلی تاثیر گذاشت بهم از ۲۴سالگی به بعد من عاشق خرمالو شدم ...اما ننیشه که زیاد خرید گرونه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نخیرشمما خانواده شوهری خیلی خیلی خوبی هستیمعروسامون باهم مشکل دارن دودش تو چشم ماهم میرهمثلا حرفاشون ...

خب خداروشکر الان تو داری منو میزنی چه برسه به عروسا🤨😐والا ماهم عید بعید میریم خوتشون در حداحوالپرسی هس رابطمون وحرف وحدیثی پیش نیاد کلا عروسای ما یه ما خودشون خواهرشوهر ومادرشوهرن به ما وقت نمیرسه ....😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مشاور نیستم عزیزم قبولی پزشکی نیمسال دوم زاهدانم از تجربه های شخصیم میگم مشاوره بلد نیستماگه بتونم ک ...

میشه سوالامو جواب بدی قربونت

روزی چقدر درس خوندی و اینکه مدرسه رفتی   مشاور داشتی و اینکه ترازت قلمچی چقدر بود