2777
2789
اخیش راحت شدی 🤭

ن والا دوست داشتم ب خودش بگم 😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ وقت یادم نمیره اینو مدرسه میرفتم تو جمع دوستام نشسته بودیم اول اینکه همشون با هم صحبت میکردن و ن ...

من جای شما بودم همون موقع ها حـــــتما تلافی میکردم و وقتی تو جمع بودمنم میرفتم با همه دست میدادم غیر اون 

ای واییی عجب خریهچیکار کرده مگه😁چه دل پری داری

هیچ هرروز یه بازی جدید درمیاره انگار موش ازمایشگاهی اونیم

باور کن امسال ریزش مو شدید و پرخوری عصبی و اضافه وزن گرفتم خدا لعنتشون کنه

دلم میخاد 

برم مسافرت 

برم یجای دور 

ازهمه بدم میاد از زندگی سیرم..نمیدونم چرا اینجوری شدم چشم دیدن خانوادمو ندارم ..کاش میشد تنهایی زندگی کنم😭

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
من تا الان مثلا زیست دهم دو فصل مونده تموم کنم بعد زیست دوازدهم تا فصل 3 هم تستی هم نهایی کامل کامل ...

اتفاقا خیلی خوب پیش رفتی تا الان که فقط شیمی یادت نره ها

خیلی مهمه

بابت اینکه میگی گاهی درس نمیخونی

ببین عزیز این کاملا طبیعیه منم دقیقا همینجوری بودم 

الان همینجوری هم پیش بری خوبه تا عید اگه یه هفته هم تو ماه نخوندی اشکال نداره خودتو خسته نکن ولی بعد از عید دیگه به هیچ عنوان حتی یه روز رو هم حروم نکن 

کسی که الان سفت بچسبه و به خودش استراحت نده نزدیک کنکور که بشه دیگه پا میزنه و نمیتونه بخونه همه ی زحمت هاش هدر میره پس الان به خودت فشار نیار 

هیچ هرروز یه بازی جدید درمیاره انگار موش ازمایشگاهی اونیمباور کن امسال ریزش مو شدید و پرخوری عصبی و ...

مشکل اینه که لعنت نمیکنه

هر کی هر بلایی دلش میخواد سرمون میاره

دانشگاه دولتی که مال... 

بقیه هم آزاد و پیام نور و... 

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بجای تو من دلم خنک شد😅😅

والا بخدا عن خانومِ پزو😁🤝

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤