2777
2789
عنوان

توی کلاسمون بحث ازدواج شد معلممون گفت ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 118 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما معلم دینی بوده 

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

برعکس استاد ماقبل از تعریفش من معذرت می‌خوام اون موقع می‌گفت تاااا وقتی که یه کار خوب، خونه و ماشین ...

کیا استاد میشن واقعا

به چیزی که گفت کاری ندارم ولی یه کم ادب بد نیست

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
معلم تون فاقد شعوره

اتفاقا خیلی با درک و شعوره نظر منم نیست همه عوامل مدرسه همین نظرو دارن🙄

‌و میگن انگار ب ی درجه ای رسیده ک ما هنور نتونستیم برسیم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

منم مثل معلمتون

البته نوزده ازدواج کردم

(که البته به نظر اطرافیان دیر بود برام و کلی حرف درآوردن..چون اینجا اون زمان میگفتن اودیت یه دختر ازدواج تو سن پائینه😐)

الانم خوشحالم از ازدواجم و شوهرم حمایتم کرد درسمو تموم کردم و الانم شاغلم

انتخاب گذاشت به عهده خودم

اتفاقا زن بسیار پخته و عاقلی هستنجدا از این حرفش همه میگن این خانم یک طور دیگس اصلا حرفاش ب ادم ارام ...

زن پخته نمیگه هر چی زودتر ازدواج کنین بهتره این احتمالا میگه زودتر ازدواج کنین دچار گناه نشین و... دیگه این که هنوز تو هیجانی و ممکنه انتخابت درست نباشه مهم نیست این که تحصیل کرده نیستی و وارد اجتماع نشدی و دیدت محدوده مهم نیست فقط ازدواج کن طبق غریزه پیش برو

اینهمه نی نی سایتی ها دلسوزانه راهنمایی میکنند چرا شکلک دهن کجی گذاشتی ؟ برای بچه هاست یا برای حرفت ؟؟؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
اتفاقا خیلی با درک و شعوره نظر منم نیست همه عوامل مدرسه همین نظرو دارن🙄‌و میگن انگار ب ی درجه ای رس ...

اره به عرفان رسیده😂

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

من متولد 1360 هستم و مجردمولی به نظرم باید پسرها 18 سالگی ازدواج کنند - وگرنه ضربه میخورن - مثل من .

۱۸ هم دیگه زوده

بالاخره باید به یه ثباتی رسیده باشن

هر چیزی به وقتش 

زودش یه جور اسیب میزنه

دیرشدنش هم یه جور

من ک اره🤦🏻‍♀️😂ولی حرفاش برام عجیب و جالب بودب نوعی تو ذهنم جا گرفته بود ادم های عاقل و پخته میگن ...

ببین اونایی که میگن حتما باید بالای ۳۰ یا ۲۵ باشه هم طبق نظر خودشون میگن

وگرنه در اصل برای هرکسی فرق میکنه منم برا خودم بالای ۲۵ رو مناسب میدونم ولی بعضیا واقعا از ۲۰ یا ۲۲، ۲۳ امادگی لازم رو دارن.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

اره شور و شوقی ک تو ۱۸ سالگی داری خیلی خوووبه باعث میشه همه جوره زیر سلطه ننه شوهر و خاهرشوهر باشی و همش ب مادرشوهر بگی چشم قربونت یرم جووون چ پسری زاییدی برام من خرررنم قلبم

و‌ب خانواده خودتم بی احترامی کنی و فقط خانواده شوهر و ببینی

همه فامیلامون ک این سن شوهزکزدن همه همینن یا اینکه  طلاق

خودم۲۴ عقلم کااامل کااامل