اون تاپیک قفل شد متاسفانه نتونستم جوابتونو بدم گفتم شاید دوست داشته باشین جواب سوالتونو بگیرین
اینکه میگین زنی که بیرون. از خونه کار نمیکنه و تصمیم گرفته خانه دار باشه بی غیرته این نشون دهنده محیط تربیتی شماست ولی اگه از من بپرسین نظرت درباره زنی که تصمیم گرفته خانه دار باشه چیه؟ من میگم که ایشون رسالتشو تو مادر خوب بودن،همسر خوب بودن میدونه نه اینکه خانمای شاغل مادر و همسر خوب نباشن ها نه ولی یه سری از خانما تک بُعدی هستن وتوان بدنی اینکه هم بیرون خونه کار کنن هم تو خونه رو ندارن و هر تصمیمی که بگیرن از نظر من کاملا محترمه
ولی مردی که تصمیم میگیره تو خونه بخور و بخواب راه بندازه و بیرون خونه هم کار نکنه و خرجی زن و بچه رو تامین نکنه و زنش هم بیرون خونه و هم تو خونه کارکنه از نظر من بی غیرت تمامه و چون تو زندگی مشترک تقسیم وظیفه میشه تا فقط یک طرف زیر فشار این کارهای فرسایشی نباشه من تو اون تاپیک جواب استارتر و دادم نه شمارو
و پرسیدین من بی غیرتم یا نه بازم بگم بهتون غیرت من رو تصمیم به شاغل بودن یا خانه دار بودن من نشون نمی ده غیرت من رو وظیفه شناسیم ، مسئولیت پذیریم و قدردانیم از خانواده نشون میده
@بوردوک