2777
2789
عنوان

کاربر محترم و گرامی🫄

539 بازدید | 37 پست

اون تاپیک قفل شد متاسفانه نتونستم جوابتونو بدم گفتم شاید دوست داشته باشین جواب سوالتونو بگیرین 

اینکه میگین زنی که بیرون. از خونه کار نمیکنه و تصمیم گرفته خانه دار باشه بی غیرته این نشون دهنده محیط تربیتی شماست ولی اگه از من بپرسین نظرت درباره زنی که تصمیم گرفته خانه دار باشه چیه؟ من میگم که ایشون رسالتشو تو مادر خوب بودن،همسر خوب بودن می‌دونه نه اینکه خانمای شاغل مادر و همسر خوب نباشن ها نه ولی یه سری از خانما تک بُعدی هستن وتوان بدنی اینکه هم بیرون خونه کار کنن هم تو خونه رو ندارن و هر تصمیمی که بگیرن از نظر من کاملا محترمه 

ولی مردی که تصمیم میگیره تو خونه بخور و بخواب راه بندازه و بیرون خونه هم کار نکنه و خرجی زن و بچه رو تامین نکنه و زنش هم بیرون خونه و هم تو خونه کارکنه از نظر من بی غیرت تمامه و چون تو زندگی مشترک تقسیم وظیفه میشه تا فقط یک طرف زیر فشار این کارهای فرسایشی نباشه من تو اون تاپیک جواب استارتر و دادم نه شمارو 

و پرسیدین من بی غیرتم یا نه بازم بگم بهتون غیرت من رو تصمیم به شاغل بودن یا خانه دار بودن من نشون نمی ده غیرت من رو وظیفه شناسیم ، مسئولیت پذیریم و قدردانیم از خانواده نشون میده

@بوردوک    

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیز دلم هر جا و شهری یه رسمو سنتی داره.تو عشایر هم زن ها بیشتر از مردا کار میکنن.ولی کسی بهشون نمیگه بی غیرت

چون راوی عشایر رو خوب تعریف کرده

من یه مازندرانی و خانه دارم

شما به کارت توی خونه ارجو قرب (اگه درست نوشته باشم) دادی

ولی سنت گیلانی هارو بی غیرتی میدونی

گیلان تنها جایی از ایرانه که ۲۵۶سال نزاشت اعراب بهش تجاوز کنن.مردان جنگی مثل موتا داشت.ولی یه سری راوی کثیف اونا رو بی غیرت خطاب کرد.چون به زناشون اجازه رای و تحصیل دادن.الان خیلی از زنا دارن بیرون کار میکنن که کمک خرج مرد باشن.فقط برای حفظ آبرو.مرد گیلانی هم کار میکنه ولی لعنت به اون راوی کثیف که اونارو بد معرفی میکنه

زنای گیلانی برده نیستن.زن زندگین

قصد من ناراحت کردن شما نبود.

فقط مثال بدو با مثال بد جواب دادم.ببخشید

@بوردوک    

دقت کرده باشین تو اون تاپیک استارترش پرسیده بود نظرتون درباره فلان قوم چیه و از نظرتون عمده رفتارشون که دیدین چی بوده منم چیزی رو که دیدم بیان کردم و وقتی این قوم تصمیم به ازدواج با سایر قومیت هارو میگیرن منطقی ترین کارشون اینه که فرهنگی که از نظر عرف اغلب  ایرانیا اشتباهه رو به خانواده همسر غالب نکنن و تصمیم بگیرن به فرهنگ همسرشونم احترام بزارن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم هر جا و شهری یه رسمو سنتی داره.تو عشایر هم زن ها بیشتر از مردا کار میکنن.ولی کسی بهشون نمیگ ...

اینکه همه قومیت های ایران یه وقتش در حد و اندازه خودشون برای ایران زحمت کشیدن ولی شما بحثو خیلی قومیتی کردین 😁

گذاشتم.نظر خودت برام مهم تره عزیزم🥰

منم فقط جواب کامنت تندتونو دادم خیلی خشن بود لحنتون😁

@بوردوک دقت کرده باشین تو اون تاپیک استارترش پرسیده بود نظرتون درباره فلان قوم چیه و از نظرتون عمده ...

بحث از جایی به بی راه رفت که یکی از کاربرا گفت شمالیا بی غیرتن.جواب این توهین چیه؟

شما به عنوان یه خانه دار از حرف من ناراحت نشدی؟شدی که جواب دادی

منم جواب بی احترامیو با سواله شبیه به جوابشون دادم

تو شمال اگه زنی خراب باشه و مردش براش مهم نباشه،بی غیرته

اینکه همه قومیت های ایران یه وقتش در حد و اندازه خودشون برای ایران زحمت کشیدن ولی شما بحثو خیلی قومی ...

همه مردم ایران محترمن.همه عشقن.من فقط از توهین اون کاربر ناراحت شدم.شاه ایران شمالی بود.چیز کمی نیست😄💪🫅👸

باادبیات اون خانم موافق نیستم

اما من با کار کردن و برابر بودن موافق ترم

مادرخوب بودن با خانه دار نبودن منافاتی نداره!!

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

کلا زنی که مجبور نباشه سرکار نمیره چون ذات زن ظریفه

مثلا شمالی مجبورن سرزمین کار کنن و مجبورن بگن غیرت داریم  مثل زنایی که لخت میشن میگن ما روشن فکریم  ته روشنفکری شون لخت شدنه نه درس خواندن و آداب و معاشرت

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...