2777
2789
عنوان

ترفندهای طبیعی برای زیبا شدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 77 پست

غم نخور ،با کسی که احمقه بحث نکن ،دلسوز نباش اگه واسه کسی دلت سوخت فقط دعا کن و از فکرش بیرون بیا اگر هم از دستت بر آمد براش کاری کن نیومد الکی غم دیگران رو نخور ،(اینا رو من انجام دادم واقعا داغون شدم هم ظاهرم هم اعصابم ) .کارهایی هم که انجام دادم و خوشکل شدم آب خوردن زیاد ،استفاده از آبرسان خوب،مهربون بودنم همیشه تاثیر مثبت داره داخل چهره ام ،نظم داشتن،شب بیدار نبودن ،استفاده نکردن زیاد از گوشی ،ورزش فردی (مثل بدنسازی و ایروبیک و شنا)،پیاده روی ،لباس خوشکل پوشیدن ،میوه خوردن ،خوب جویدن غذا ،نماز شب  خوندن وکلا آدم معنوی بودن ،زیاد استفاده نکردن از لوازم آرایش مخصوصا کرم پودر و ضد آفتاب ،رعایت بهداشت شخصی و خوب مسواک زدن (روزی حداقل سه بار)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غم نخور ،با کسی که احمقه بحث نکن ،دلسوز نباش اگه واسه کسی دلت سوخت فقط دعا کن و از فکرش بیرون بیا اگ ...

مرسی عزیزمممم♥️♥️♥️

روزی سه بار مسواک زدن زیاد نیست؟

خوب شد گفتی من هر روز هم صبح هم شبدمسواک میزنم انوع خکیر دندون هم امتحان کردم اما همچنان دندونام زرد میمونه بنظرت چیکار کنم

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔

استفاده از شوینده مناسب پوست و آبرسان 

سفیده تخمرغ هفته ای یکبار 

خواب کافی و بموقع

ورزش کردن

مسواک زدن

سدرو ماست هفته ای یکبار

خاک رس با اب خمیری بشه بزن هفته ای یکبار 

ماسک قهوه هم شنیدم میگن عالیه

ماسک برنج هم خیلی زیاد تعریفشو میکنن میپزی کم میکنی خوب لعاب بندازه بعد با میکسر میکس میکنی میزنی ب پوستت

خوردن آب قلم ناشتا میپزی میزاری فریزر و هربار یکدونه مکعبی با ابجوش ناشتا میخوری( کلاژن ساز)

استفاده از سرم ویتامین سی اوردینری برا روشن شدن پوست

استفاده از نیناسنامید برا منافذباز پوست

استفاده از رتینول برا رفع شلی و سفت شدن پوست و رفع لک

برای پر و بلند شدن مژه روغن بادوم تلخ عالیهمن بعد عمل بینی مژه و ابروهام ریختاین روش واقعا جواب بود

راست میگی واقعا؟

آخه منم همین بلا سرم اومد 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ازین ماسکای ورقه ای که ۱۵ تومنه همه جا پره نگیرینننن 

برندای بیواکوا، ایمجز نگیریننن اشغالن 

برند ایرانی بگیرین بهتره تا اینا 

یه سری برندای کره ای از برندایی که فقط اسم در کردن بهتره

هیچی مثل تغذیه خوب جواب نمیده چون از پایه درست میشه بدن

حذف کربوهیدرات و نون و قند تو هر فرم و شکل و چای

مصرف گوشت و پروتیین و مرغ و کلا گوشت از هرنوع هرروز

هرروز یه لیوان اب پاچه ، هرروز تخم مرغ صبحانه بدون نون، مصرف شیر پرچرب گاوداری و خامه و سرشیر، آب رو هم تصفیه کنید بخورید...

بعد از این چیزایی که تجربه کردم

تو حموم یک ربع آخر حنا بزارید، حتما با نوره اصل موزدایی کنید، شبها قبل خواب به ابروهاتون روعن بنفشه اصل بمالید، هفته ای یکبار کف پاتون حنا بزارین سم بدن تون رو بکشه بیرون

تنفش عمیق شکمی خیلی خوبه، 

اولیشو خودم بگم من چند وقتیه هر شب قبل خواب به مژه هام وازلین میزنمبرای بلند شدن مژه تاثیر داره اما ...

اخه ترکیب نفتیه میگن قطعش کنی دوباره میریزه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
فر مژه واقعا تاثیر داره 🗿یخ بزنی رو پوست تاثیر داره 🗿مدل مو و ابرو تاثیر داره زیاد 🗿

یخو همینجوری بمالی؟,

هرشب ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

یه فرچه بدن با موی اسب بگیرید، هرروز فرچه خشک بکشید رو پوست تون پوست کل بدن از گلو گرفته تا کف پا، خونرسانی رو خیلی بهتر میکنه اگه قبل خواب شب باشه خوابتون رو عمیق و باکیفیت میکنه

اخه ترکیب نفتیه میگن قطعش کنی دوباره میریزه

اره وازلین خوب نیست

من یمدت روغن زیتون اصل با ریمل میزدم به مژه هام بلند کرده بود

سرمه اثمد از جای معتبر بخرید و اصل باشه هم دیدتون رو فوق العاده شفاف میکنه هم مژه هاتون رو پرپشت میکنه