2777
2789
عنوان

زنداداشم گفت تو عرضه شوهر کردن نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 45 پست
بگو

بزار بگم چند تا جواب دارم یکیش خیلی زشته ولش کن 

یکی دیگه اش اینکه بگو من بودم تورو به تا داداشم معرفی کردم رو مخش کار کردم گفتم دختر خوبیه تو واسه من چیکار کردی ؟ 

لطف منو جبران کن نکردی عرضه نداری یکی برام جور کنی باهش ازدواج کنم ؟ اگه عرضه نداری پس چرت پرت هم لازم نیست بگی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

میدونه تنها خواسته ام تز خدا اینه بخاطر همین عذابم میدهمن ازدواج کنم میرم یجای دور

ببین ازدواج خیلی خوبه ولی اینکه ازدواج کنم با هر کی که فقط دهن مردم بسته بشه اصلا خوب نیست من میگم نزار این حرف ها باعث بشه انتخاب خوبی نداشته باشی در ضمن اصلا دلیل ندارن دیگه زن داداشت از زندگیت خبر داشته باشه یا اصلا بدونه دوستی داری نه اگر اذیت میشی باهاش زیاد هم کلام نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ازدواج خیلی خوبه ولی اینکه ازدواج کنم با هر کی که فقط دهن مردم بسته بشه اصلا خوب نیست من میگم ن ...

هرکسی نیست تو رابطم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بزار بگم چند تا جواب دارم یکیش خیلی زشته ولش کن یکی دیگه اش اینکه بگو من بودم تورو به تا داداشم معرف ...

من با یکی تو رابطم منظورش ب اونه

من با یکی تو رابطم منظورش ب اونه

اها 

بگو تا خدا نخواد کاری پیش نمیره حتما صلاح نیست الان ازدواج کنم 

اصلااا 

بابا فوشش بده بگو به تو چه میمون خانم جا ترو تنگ کردم ؟ای کاش به جای توی فضول مثلا دختر همسایه برای داداشم میگرفتم 😂💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

وای چی

دلم خیلی شکست واقعا از حرفش

ولی بخشیدمش

خودش ولی بعد چن سال فوت کرد عروسی بچه های خودش رو ندید

ولی بخدا من بخشیدمش

دل شکستن خیلی بده

تو هم سعی کن بدل نگیری

ازدواج قسمته قشنگم نه اونایی ک ازدواج کردن کار خاصی کردن ن اونایی ک ازدواج نکردن عیبی دارن

هیچ درختی تو زمستون میوه نمیده

اها بگو تا خدا نخواد کاری پیش نمیره حتما صلاح نیست الان ازدواج کنم اصلااا بابا فوشش بده بگو به تو چ ...

ببین کاش زنداداشم نمیشد 

دلم میخاد بمیره

دلم خیلی شکست واقعا از حرفشولی بخشیدمشخودش ولی بعد چن سال فوت کرد عروسی بچه های خودش رو ندیدولی بخدا ...

هوف😫

امیدوارم خدا یه نیم نگاهی ب زندگیم کنه

توروخدا دعا کن ب عشقم برسم