2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 258 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من بگید برای رفع گودی وحشتناک زیر چشام چکار کنم؟؟فقططططط گودی داره رنگ پوشتم یکدستهکلی دعاتون میک ...

یا تزریق فیلر 

یا سرم کافئین اوردینری دوره 6 ماهه 

خواب کافی + آب 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

عوارض که اره من خیلی اذیت شدم ولی می‌ارزید 😂

چه عوارضی داشت میشه بگی 🥲

من از نازایی میترسم و اینکه خدای نکرده بچم  مشکلی پیدا کنه 😐😂البته هنوز مجردم 🚶🏻‍♀️🤣

چه عوارضی داشت میشه بگی 🥲من از نازایی میترسم و اینکه خدای نکرده بچم مشکلی پیدا کنه 😐😂البته هنوز ...

نه گلم نازایی نداره 

عوارض : خشکی پوست شدید خشکی لب شدید خشکی مخاط بینی اواخر داشتم از درد و سوزش بینی میمردم 😂

افسردگی و گاهی اوقات کمر درد 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

نه گلم نازایی نداره عوارض : خشکی پوست شدید خشکی لب شدید خشکی مخاط بینی اواخر داشتم از درد و سوزش بین ...

خب خب مرسی 😁❤️

بعد اینکه دکتر برای من 

کرم MQ هم نوشته 

چیزی در موردش میدونید ؟

استرس رو کاهش بده عزیزم به این فکر کن که ناخونات زشت میشه آبلیمو و روغن زیتون بزن بهشون محکم میشن

متاسفانه استرس و فکر و خیال زیاد دارم 

و اینکه آبلیمو و روغن زیتون رو ترکیب کنم یا جدابزنم؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️