چمن_بارونزده مدیر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 17628 عنوان این بینی عمل میخواد بچه ها علامت سوال | مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 138 پست دیگه زیادی زوم شد مجبورم چون نمیخواستم چهره معلوم بشه بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ دیروز | 18:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3767 درباره بینی منم رک بگید ی سایت شمارو دیدن دیگ... نظر دادن دیگ ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
رژزرشکی عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1855 ببین نیمه فانتزی... چون فانتزی کوتاه میکنن بینی رو.. ب شما بینی کوتاه نمیاد.. چون صورتت تپله اره دقیقعا مد نظرم نیمه فانتزیه من چونه ام ندارم میخوام پروتز بزارم ایشالله جفت عملو باهم انجام بدم بنظرت با ۱۵۰ میتونم جمع کنم جفتشو؟ ۳۰ گرم طلا میخوام بفروشم
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37687 ی سایت شمارو دیدن دیگ... نظر دادن دیگ شما مشکلی داره ؟ خواستم درباره عمل بینی بدونم که نیاز دارم یا نه من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عسلخانومی عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 141 بینیت گلم ایرادی ندارد فقط بنظرم کمی پره های بینید جمع بشه و نوکش سربالا قشنگتر میشه
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3767 اره دقیقعا مد نظرم نیمه فانتزیه من چونه ام ندارم میخوام پروتز بزارم ایشالله جفت عملو باهم انجام بدم ... منم خیلی دوسدارم ب خودم برسم... ببین طلا بفروشی برا عمل... زندگیت بعدا ب مشکل نخوره؟ مشکل مالی... اگ اوکی هسی،، ک تامیتونی بخودت برس... چون صورتت پتانسل شو داره بنظرم ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3767 شما مشکلی داره ؟ خواستم درباره عمل بینی بدونم که نیاز دارم یا نه ن عزیزم چ مشکلی... ضررش واس من چیه ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
رژزرشکی عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1855 منم خیلی دوسدارم ب خودم برسم... ببین طلا بفروشی برا عمل... زندگیت بعدا ب مشکل نخوره؟ مشکل مالی... اگ ... مجردم عزیزم به خانوادمم گفتم مشکلی ندارن کلا طلاهام استفاده ای نداره با ۱۵۰ جم میشه بنظرت؟
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3767 مجردم عزیزم به خانوادمم گفتم مشکلی ندارن کلا طلاهام استفاده ای نداره با ۱۵۰ جم میشه بنظرت؟ دیگ بسگی ب قیمت جایی ک میری داره.. ولی اره فک کنم.... ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
رژزرشکی عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1855 دیگ بسگی ب قیمت جایی ک میری داره.. ولی اره فک کنم.... مرسی عزیزم بابت راهنماییات 💓
zihciffvkjfdgkl عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1478 گذاشتم عکسو ببین پاک کنم البته گالریمدخالیه عکس زیاد ندارم ندیدم عزیزم آف بودن
عسلخانومی عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 141 بینیت گلم ایرادی ندارد فقط بنظرم کمی پره های بینید جمع بشه و نوکش سربالا قشنگتر میشه
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3767 مرسی عزیزم بابت راهنماییات 💓 فداتم.. فقط یادت نشه کوتاه بت نمیاد.... ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆