2777
2789
عنوان

مخارج نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست
اره باید تاپیک مادر شوهر بزنی تا بیان مشارکت

تاپیکهای قدیمی خیلی مفید بودن کلی اطلاعات و مطالب مفید دستگیرمون میشد.. امیدوارم این تاپیک هم جزو همونا بشه 

من تجربه ندارم عزیزم هنوز ، وگرنه انقدر برات نظر میذاشتم که تا ۱۰ صفحه بره جلو 😁

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل خیلی پوشک و وسایل بهداشتی استفاده میشهبعدا دستمال مرطوبت انقدر میمونه که خشک شهبسلامتی ایشالا ...

منم چند روز دیگه زایمانم هست 

ی بسته پنبه و پماد ان ان و پودر بچه و شامپو بچه و دستمال مرطوب خریدم 

کافیه؟

پس با این حساب خرج نی نی ماهی ۲ الی ۳ تومن میشه

ماهی ی تومن که پوشک هست دیگه ویزیت دکتر و دارو و بعد چندماه هم لباس جدید و...

من بچه دومم خرجم کمتره از زمان پسرم خیلی چیزا مونده و تجربه کسب کردم زیاد چیز نخورم 

ذره ذره لازم شد بگم شوهرم بخره

تاپیکهای قدیمی خیلی مفید بودن کلی اطلاعات و مطالب مفید دستگیرمون میشد.. امیدوارم این تاپیک هم جزو هم ...

فدات 

آره رفتم خوندم ولی خوب اصلا منطقی نیست چون خیلی قیمت ها متفاوت شده حتی همین الان که صحبت میکنیم نسبت به یک ماه پیش فرق داره

فدات آره رفتم خوندم ولی خوب اصلا منطقی نیست چون خیلی قیمت ها متفاوت شده حتی همین الان که صحبت میکنیم ...

بله عزیزم من منظورم این بود که قبلنا تاپیک های مفید پربازدید میشدن و خیلی بدرد میخورد ولی الان تاپیک هایی که بدرد میخوره زیاد شرکت نمیکنن .. 

وگرنه از لحاظ قیمت و .. که باید به روز نظر بدیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برای شستن مثلا دست هایش با آب ولرم لای پاهاش من از پنبه بیشتر از دستمال مرطوب بیشتر استفاده کردم زما ...

چه جالب پس میتونه یه راه حل اقتصادی برای کما. کردن هزینه دستمال مرطوب باشه 

چه جالب پس میتونه یه راه حل اقتصادی برای کما. کردن هزینه دستمال مرطوب باشه

آره 

هرچقدر هم دستمال مرطوب خوب بگیری بازم مواد شیمیایی داره ولی آب ولرم و پنبه ب نظرم خیلی بهتره 

مامانم میگه زمان من فقط همین آب و پنبه استفاده می‌کرده ۳۳سال پیش

منم چند روز دیگه زایمانم هست ی بسته پنبه و پماد ان ان و پودر بچه و شامپو بچه و دستمال مرطوب خریدم کا ...

ایشالا بسلامتی  فارغ شی ❤️

اره کافیه من با دستمال مرطوب پاک میکردم بعد چون تقریبا ده روز موند بیمارستان اونجا گفتن پنبه خیس کنی از همش بهتره 

برای پماد هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ان ان برای قارچ پوستی باشه بعد سوختگی بکارت میاد برای اینکه دچار سوختگی نشه پماد اد خیلی خوبه

پودر بچه هم من اصلا از اول نگرفتم چون میگن برای دستگاه تنفس ضرر داره

آره هرچقدر هم دستمال مرطوب خوب بگیری بازم مواد شیمیایی داره ولی آب ولرم و پنبه ب نظرم خیلی بهتره مام ...

مرسی که تجربتو گفتی واقعا قدیم تر ها با وجودیکه این گرونی ها نبوده ولی خانم ها خیلی رعایت هزینه ها رو میکردن در عین حال خیلی هم روش های سالم تری داشتن