2777
2789
عنوان

مخارج نوزاد

185 بازدید | 37 پست

مامان های عزیز هزینه نوزاد از زمان تولدش تا یک سالگی به طور میانگین چقدر میشه؟ پوشک در هفته چند تا استفاده میشه؟ شیر خشک چقدر ؟ چند بار باید چکاب بره؟ اگه هزینه دیگه هم هست بگید دربارش

بنظرم اینجور تاپیک ها باید چند صفحه بره جلو ، چون سایت نی نی سایت برای همچین مواقعی زده شده 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من پسرم ۱۹ روزشه تا الان چهار بسته ۴۴تایی مای بیبی خریدم و کلی پماد و کالاندولا دستمال خیس هم سه بسته شیر خودمم بهش میدم تا الان دوبارم دکتر بردم برای چکاب امروز هم ختنه اش کردیم سه میلیون😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اینجور تاپیک ها باید چند صفحه بره جلو ، چون سایت نی نی سایت برای همچین مواقعی زده شده

اتفاقا برعکس تاپیکای چرت و پرت ۲،۳ صفحه که هیچی ۲۰ صفحه میره جلو و پر بازدید میشه اونوقت تاپیکای این مدلی که استارتر دنبال جوابه که یه نفر کمک کنه یا خالی میمونه و بدون کامنت یا دو سه نفر دلسوز فقط جواب میدن 

من پسرم ۱۹ روزشه تا الان چهار بسته ۴۴تایی مای بیبی خریدم و کلی پماد و کالاندولا دستمال خیس هم سه بست ...

کلی پماد نمیخواد بخری برای سوختگی یک پماد بخر پماد تریامیسیونولون إن إن قیمتی هم نداره فقط روزی دوبار بیشتر نزن  روی سوراخشم نزن

معجزه است این پماد

من دوتا پسرهامو زخم وسوختگی و حتی جای پشه زدگی و....شونو بااین درمان کردم و همیشه هم توخونه ام دارمش 

ختنه هم یکباره دیگه

بچه هزینه داره اما من بااومدن بچه هام روزی مون بیشتر شدو زندگی مون هر سری یک تکونی خورد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اتفاقا برعکس تاپیکای چرت و پرت ۲،۳ صفحه که هیچی ۲۰ صفحه میره جلو و پر بازدید میشه اونوقت تاپیکای این ...

خب منم همینو گفتم میگم اینجور تاپیکا باید بره جلو 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کلی پماد نمیخواد بخری برای سوختگی یک پماد بخر پماد تریامیسیونولون إن إن قیمتی هم نداره فقط روزی دوبا ...

ممنون عزیزم اره والا بچه که بدون هزینه نمیشه پماد هم من همه رو خریدم با هیچکدوم خوب نمیشد مارک پوشکش رو هم عوض کردم باز همون بود با کلی دردسر خوب شد ممنون از راهنماییت حتما میگیرم پماد رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️
من پسرم ۱۹ روزشه تا الان چهار بسته ۴۴تایی مای بیبی خریدم و کلی پماد و کالاندولا دستمال خیس هم سه بست ...

اوایل خیلی پوشک و وسایل بهداشتی استفاده میشه

بعدا دستمال مرطوبت انقدر میمونه که خشک شه

بسلامتی ایشالا خوب شد ختنه کردین بعدا راحت میشی

اوایل خیلی پوشک و وسایل بهداشتی استفاده میشهبعدا دستمال مرطوبت انقدر میمونه که خشک شهبسلامتی ایشالا ...

قربونت عزیزم اره چون الان دکترش گفت آب بهش نخوره تا حلقه میوفته بیشتر هم پوشک و دستمال لازم میشه وگرنه بیشتر میشورمش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند ساعت یه بار عوضش میکنی؟ختنه چرا زیاددشد؟

ساعتشو نمیدونم ولی زود به زود عوضش میکنم که نسوزه پوستش چون سوخته بود با کلی درد سر خوب شد ختنه هم نمیدونم والا بنظر من زیاد گرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40