دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عشق میگه یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور ک دوری برای من شده عادت
وابستگی میگه اگ تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😁
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
وابستگی یعنی عادت کردی بهش نباشه انگار ی چی کمه ولی بعد ی مدتم که گذشت و به نبودنش عادت کردی یعنی وابستگی بوده اگه بازم عادت نکردی بدون عشق بوده
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عشق یعنی دوست داشتن حتی اگه نباشه بفکرشی باحال خوبش خوبی درسته تداشتنش هم اذیتت میکنه ولی وابستگی یعنی اگه نباشه طرف دیونه میشه داغون افسرده هست عشق یعنی قلبا دوسش داری و فراموشش نمیتونی بکنی وابستگی بعضی وقتا طرفت حتی ادم حسابی همنیست ولی بازم میخای کنارش باشی این یعنی وابستگی
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.