2777
2789
عنوان

رفتار همسر با نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بار دخترعمش رو میدید؟ یعنی قبلا این مسئله بینشون حل نشده که این اقا دست ونمیده و الکی دستشونو دراز نکنن برای این؟

این دیالوگ و مکالمه ای که گفتی یکم دیگه خیلی فیلمی و سناریویی بودانگار قصد جلب توجه داشت

دختر عمه شوهرتو از قبل نمیشناخت؟! اعتقاداتشو نمیدونست یعنی؟ یا همیشه دست میداد جلو شما یهو دور برشدا ...

دقیقا درسته

این رفتار داغون شوهر استارتر نشان دهنده ی جوگیر بودنش هست

چون قطعا از قبل با هم راحت دست میدادن

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
دقیقا درستهاین رفتار داغون شوهر استارتر نشان دهنده ی جوگیر بودنش هستچون قطعا از قبل با هم راحت دست م ...

جالبه بعضیا رفتار شوهر استارتر رو نشونه حیا دونستن 

میتونست دستش رو بذاره رو سینش 

اینکه مسخره بازی درآورده نشون دهنده سبک بودن آقاست

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
وا؟!چه بي ادبه شوهرت

نه بی ادبی نیست

غریبه نبوده که نشناسه اخلاق پسر دایی اش رو

بعد این همه سال !

بعضیا رسم دارن  بعضیا ندارن

و وقتی فامیل بودن و تا حالا دست ندادن و رسم نداشتن

چه لزومی به دست دادن دختره هست؟!

جالبه بعضیا رفتار شوهر استارتر رو نشونه حیا دونستن میتونست دستش رو بذاره رو سینش اینکه مسخره بازی در ...

افرین همینه 

تو فامیل ما هم هرکی نمیخواد دست بده دستشو میزاره رو سینش  حرف میزنه دیگه کسی بهش دست نمیده 

جالبه بعضیا رفتار شوهر استارتر رو نشونه حیا دونستن میتونست دستش رو بذاره رو سینش اینکه مسخره بازی در ...

دقیقا بنظر من با این رفتاری که کرده انگار یه احساساتی به دختر عمش داشته و داره و حالا خاسته خودنمایی کنه یا پیش خانمش و دختر عمه هه جلب توجه کنه 

دقیقا بنظر من با این رفتاری که کرده انگار یه احساساتی به دختر عمش داشته و داره و حالا خاسته خودنمایی ...

همین طوره 👌 

فقط کسی که انسان شناس خوبی نباشه این رفتار آقا رو نشونه ی باحیایی یا نجابت میدونه 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اینجا کسی محرم و نامحرم سرش نمیشه انگار!!!به کجا داریم میریم که دست دادن به نامحرم هم شده احترام!!

بحث اینه اگه دوست ندارن دستشون رو به نشونه احترام بزارن رو سینشون و اون طرف خودش متوجه میشه، نیازی به توضیح نیس... 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...