2777
2789

درمورد شپش دخترمن ۲سال و۸ ماهشه و از پسر خواهرم که ازمدرسه گرفته بود گرفت حتی خواهرمم میدونست شپش دارن و از بد دلی وعمدا مارو هم واگیردار کرد واما درمان وعلاجش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم لایک لطفا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

راه حل قطغی قطعی نه شامپو نه سرم نه روغن 

البته روغن درخت چای خوبه ولی زیاد جواب نداد 

تنها چیزی که باعث شد یکروزه ازشر شپش ورشک هاش خلاص بشیم فقط و فقط شونه دندانه ریز استیل بود قیمتشم ۷۰ تومن بود یدونه رشکم جاخالی نمیده همشومیکشه بیرون یبار زدم همشو ریخت الانم تایکهفته هرروز هم به موهای خودم میکشم هم موهای دخترم انشالله که هیچوقت درگیرش نشید هیچ خرج اضافه ای نکنید فقط وفقط شونه دندانه ریز استیل دریک بار ریشه کن میکنه وحتی بخرین هفته ای یکبار بکشید روسربچه هاتون برای پیشگیری 

بازم تاکید میکنم هیچ خرج اضافه ای نکنید که کارساز نیستن شامپو هم نزنید ریسک نکنید ضرر داره اصلا هم شپش هارو ازبین نمیبره من طبق دستور شامپو زدم هیچ نکرد شپش ها زنده بودن باشونه جداکردم ازسرمون

شونه میکنید کجا اینکارو‌میکتید ؟ مثلا حموم بعد اب میریزید میره؟

اره توحموم شونه کن من رویه پارچه سفید شونه کردم که ببینمشون بعد بردم بیرون پارچه رو تکوندم و پارچه رو بااب داغ بجوشونش