2777
2789
عنوان

رفتار همسر با نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 110 پست
شوهراشون هم فاز یوزارسیف گرفتن انگار طرف میخواسته چیکار کنه دست رد زدن خانوماشون ذوق کردنوالا از همی ...

دقیقا من تجربه دارم از نامزد سابقم 

دوستم تو جمع بهش دست داد بعد نامزدم مثلا ضایش کرد هررو برام با ذوق میگف

اخرم با یه دوست دیگه که از دوران دبستانم بود خیانت کرد😂😂

ادم بایذ نرمال باشه نه بی احترام

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد نی نی سایت ها از خوشحالی بقیه ناراحت میشن حالا اینجا یه نفر گفت شوهرم خوبه یه نفر از شوهرش راضی ...

عزیزم کسی ناراحت نشد واقعا 

فقط از رفتارشون تعجب کردیم

ایشالا همه زوجا خوشبخت باشن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ما تو خانواده دست میدیم مشکلی نیست . ولی همسرم نخواد با کسی دست بده چونه نمیزنه چیزی هم نمیگه نهایت ...

اره دقیقا شوهر منم یا ابنکارو میکنه یا یجور جاخالی میده دست من بیاد جلوی خانمه من دست بدم بهش😂

ما تو خانواده دست میدیم مشکلی نیست . ولی همسرم نخواد با کسی دست بده چونه نمیزنه چیزی هم نمیگه نهایت ...

این درسته

نه اینکه توضیح فلسفی و جو گیرانه بده 

فقط خودشون و‌ مضحکه میکنن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
یه بار دیگه نظرا رو بخونید چطوری توهین میکنن 🥲

سخت نگیر دختر 

البته توهین کلا خوب نیست اما اینجا بیشتر شوخی کردن تا توهین

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا بقیه دارن ذوق میکنن؟دوستان کسی قرار نیست شوهر شما رو بدزده ببره واقعا این کارا چیه

😂😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دقیقا اینجا اینقد تعصبی هستن رو دست دادن، تو کشورای مسلمون که خیلیم سفت حجاب میگیرن دست دادن مشکلی ن ...

اره متاسفانه تمدن ما ب قهقرا رفته ایرانی ها ۲۰۰۰ سال قبل از اسلام با روش های مختلف عرض احترام میکردن اینجا دیگ همه چیو قاطی دین کردن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام