یه پالتو گذاشته بود نو بود قیمتش ۱۵۰ خیلی خوشگل بود نو هم بود پیام دادم گفتم شماره تماس بدین گفت خودت بده اگر خانم بودی حرف میزنم شمارم دادم زود زنگ زد خانم هم بود گفتش برات میفرستم آدرس بده آدرس دادم گفت پولو بزن ماشین گرفتم بیاره منم پولو به شماره کارتش زدم بعد بلاکم کرد و همین کاری که من کردم هم نگو خالمم دیده و پول زده ازمون پول خورده گوشی رو جواب نمیده ایتا داره روبیکا هم داره چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒
۱۵۰تومن ارزش شکایت ک نداره چون دوبل این پول هزینشه و بدو بدوش
ولی هر ضرری یه عقلی زیاد میکنه دفعه بعد اعتماد نکن
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اگه براتون مهم هست شکایت ثبت کنید اگه هم نه که هیچی شما باید ازشون میخواستین لوکیشن اسنپی که گرفته رو برای شما شات بگیره یا دست کم خودتون اسنپ میگرفتین مبدا رو منزل اون خانم میزدین هروقت اسنپ تحویل گرفت پول رو میزدین
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...