2777
2789
فرشته گندددد زدمسه روز از موعودم گذشته پری نشدم بی بی چک نشون نمیدهحالت درد پریودی هم ندارم نمیدونم ...

یعنی الان نمیخای باردار شی ؟ دوست نداری 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مرسی منم بد نیستم فکر کنم کارو خراب کردم باردارم🫣🫣🫣🥲🥲🥲

عه توم چقدر از موعدت گدشته منم چهار روز گذشته ولی میدونم پری میشم  دختر بعد عمل قلبت چه زرنگ شدی 😂😂

اکیپ سوگلی های سایت#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانتست انداختی ؟؟

منفی شد 

سه روز گذشته از وقتم

فردا میشه چهار روز

هیچ علائمی هم ندارم نه برای پریود نه بارداری 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

فدات شم گلم😘ای بد نیستم اونم خوبه سرگرمه با درسا کلاس اولیه خودت خوبی حال قلبت چطوره 🙂

ای جونم خاله فداش بشه😍😍

منم خوبم بد نیستم

آره کامل خوب شده 🥹

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یعنی الان نمیخای باردار شی ؟ دوست نداری

دوتا دارم بسمهههه

سه ساله دارم طبیعی جلوگیری میکنم ب خیر گذشته نمیدونم چرا اینسری اینجوری شد 

عه توم چقدر از موعدت گدشته منم چهار روز گذشته ولی میدونم پری میشم دختر بعد عمل قلبت چه زرنگ شدی 😂� ...

عیییییی کاش تو کاری دیگ زرنگ میشدم نه تو عمل بدبختیم😂😂😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ 

فردا میشه چهار روز 

هیچچچچ علائمی ندارم 😐😐😐😂😂😂

حداقل علائم یکیو داشته باشم باز یه چی 🚶‍♀️🚶‍♀️

دوتا دارم بسمههههسه ساله دارم طبیعی جلوگیری میکنم ب خیر گذشته نمیدونم چرا اینسری اینجوری شد

طبیعی خوب نیست ک 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

اگه باشیم که دوتامون با همیم اگه نباشیمم که هیچ 😁

امیدوارم تو باشیییییی😂😂😂😂🫣🫣🫣

چرا یکی نمیاری دختر؟ 

دخترتم ک بزرگه دیگ چه بهونه ای داری؟؟ 

دختر گناه داره تو کف یکی گذاشتیش😂😂😂