2777
2789
خوبم ممنون تو خوبی عزیزم

مرسی منم بد نیستم 

فکر کنم کارو خراب کردم باردارم🫣🫣🫣🥲🥲🥲

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

نمی‌دونم 🤕 از اون شباست

😁😁

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی منم بد نیستم فکر کنم کارو خراب کردم باردارم🫣🫣🫣🥲🥲🥲

چیشده مگ

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مال تو تاریخش قدیمی تره پروفم بالا میاد دیگه

اره برای من 99 

برای اون دوست 1403

چطوری عزیزم خوبی؟ 

جانان چطوره؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

راست میگی مبارکه ❤️

نگووووو تروخدا 

بگو انشاالله نیستی 🥲🥲🥲🥲

دو تا دارم بسمههههه

کاش امشب پریود شم 

مرسی عزیزم بدنیستم

همیشه خوب باشی قشنگم

منم زیاد روبه راه نیستم🥲

چیشده مگ

فرشته گندددد زدم

سه روز از موعودم گذشته پری نشدم 

بی بی چک نشون نمیده

حالت درد پریودی هم ندارم 

نمیدونم چ خاکی بریزم

راستی دو بارم پیشگیری نکردم