2777
2789
خوبم ممنون تو خوبی عزیزم

مرسی منم بد نیستم 

فکر کنم کارو خراب کردم باردارم🫣🫣🫣🥲🥲🥲

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

نمی‌دونم 🤕 از اون شباست

😁😁

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی منم بد نیستم فکر کنم کارو خراب کردم باردارم🫣🫣🫣🥲🥲🥲

چیشده مگ

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مال تو تاریخش قدیمی تره پروفم بالا میاد دیگه

اره برای من 99 

برای اون دوست 1403

چطوری عزیزم خوبی؟ 

جانان چطوره؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

راست میگی مبارکه ❤️

نگووووو تروخدا 

بگو انشاالله نیستی 🥲🥲🥲🥲

دو تا دارم بسمههههه

کاش امشب پریود شم 

مرسی عزیزم بدنیستم

همیشه خوب باشی قشنگم

منم زیاد روبه راه نیستم🥲

چیشده مگ

فرشته گندددد زدم

سه روز از موعودم گذشته پری نشدم 

بی بی چک نشون نمیده

حالت درد پریودی هم ندارم 

نمیدونم چ خاکی بریزم

راستی دو بارم پیشگیری نکردم