2777
2789
خداازش نگذره تااخرعمرم نفرینش میکنم بچه۲سالمو بی پدرکردمنو آواره کرد زندگیمو نابود ان شا ءالله تاهفت ...

میسوزه قشنگم خدا بهت صبر بده ان شاءالله  فرزندتون عاقبت بخیر بشه💔😔

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وحشتناکه. بخدا زندگی ادم.مختل میشه. ی سوال .. پمپ آب توی خونه. که فقط وقتایی معمولا روشن میشه که شیر ...

برای ما هم اینطوری میشه مثلا میبینیم یه قطره آب از شیر بیرون میره بخاطر اون صدا میکنه یهو

من کلا اعتقادنداشتم والاه ولی بعدهمسرم که بعدازرفتنش اومدخاب وگف همچین دعایی هس اعتقادپیداکردم دهارو ...

وای حالم بد شد. یعنی واسه سه تاتون دعای مرگ گرفته بودن؟ انقدر نفرت تو وجودش بوده؟ نفهمیدی کی اینکارو کرده؟

برای ما هم اینطوری میشه مثلا میبینیم یه قطره آب از شیر بیرون میره بخاطر اون صدا میکنه یهو

خداروشکر ...ترسیدم

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

وای حالم بد شد. یعنی واسه سه تاتون دعای مرگ گرفته بودن؟ انقدر نفرت تو وجودش بوده؟ نفهمیدی کی اینکارو ...

ن سه تامون ن برای سه نفرازاعضای خونواده شوهرم خلاصه کسایی که این خونه بودن من بامادرشوهرم زندگی میکنم!ن نفهمیدیم اصلن کی بود وچرااینکاروکرده چرااینقدنفرت داشته نسبت به خانواده همسرم یاشاید نسبت بع منوهمسرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ن سه تامون ن برای سه نفرازاعضای خونواده شوهرم خلاصه کسایی که این خونه بودن من بامادرشوهرم زندگی میکن ...

واقعا ناراحت شدم. کاش قبل فوت همسرتون این دعا پیدا میشد. روحش شاد

به کسی مشکوک نیستی؟ اخه چقد پست

ن اصلن کسی مشکوک نیستیم ونمیدونیم کی بوده و برای چی یه نفرهس ولی مطمئن نیستیم پدرشوهرم به اسم همسرم دوسال تواینستا یه دخترخانومی رو بازی گرفته شکایت شد وهزارجور دردسر میگیم شاید اوناگرفتن چون دعا توی دیوار بیرون بود خونمون ویلایی هس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واقعا ناراحت شدم. کاش قبل فوت همسرتون این دعا پیدا میشد. روحش شاد

ازش خبرنداشتیم واقعا خودهمسرم به خاب همسایه اومده بودگفته بود وگرن مااصلن ن به این چیزااعتقادداشتیم ن سمتش میرفتیم اصلن!حتی حرف همسایه روهم باورنکردیم ولی گف که همسرم توخابشون گفتن به مادروهمسرم بگین چرا پتو وفرشی که من روش خابیدم گذاشتن کاراج توی یه نایلون در نایلون هم نبستن دقیقااینطوری بود پتو وفرشی که روش ازدنیارفته بود گذاشته بودیم توی نایلون وتوی کاراج درشم نبسته بودیم!