2777
2789

بجوریه

انگار همه از هم بدشون اومده. یجورین باهم. عادی صحبت میکنن ولی حرفاشون جالب نیست. 

همشم سر حساسیت های شخصیه. 

یکی از هم اتاقی هام یخورده شلختس. قابلمش یک هفته هست تو سینکه و نمیشوره. الان رفته شهرشون. بچه ها از همین بدشون اومده و پشتش حرف میزنن و این باعث کینه میشه. 

کلا فقط اینا نیست. هیچ کس انگار حالش خوش نیست. چقدر سخته زندگی گروهی

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بخاطر دوری از خانواده هاساگر میتوونی جو صمیمی کنبرو قابمه بشور/به بچه ها از خوراکیت تعارف کن/حرف بزن ...

اره شاید

نه گفتن هیچکس دست بهش نزنه خودش بیاد بشوره. 

الان خوابن. 

مرسی پیشنهاد های خوبیه

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خوابگاه واقعا ترسناکه اگه هم اتاقیات خوب باشن خیلی خوش میگذره ولی اگه باهم نسازین عذابه عذااب

حتی بین هم اتاقی های خوب هم این تنش ها عادی نیست؟ یعنی هیچ وقت پیش نمیاد این چیزها؟ 

اره شایدنه گفتن هیچکس دست بهش نزنه خودش بیاد بشوره. الان خوابن. مرسی پیشنهاد های خوبیه

چرا دست نزنه؟ 

برو بشور بگو برای دوستمه/

شاد باشید از این فرصت استفاده کنید /یکم تخمه و چیپس و پفک بگیر بزار وسط (حتی بعنوان خیرات) /شروع کنید به جوک گفتن /از بیمزه شروع کنید تا یخاتون باز بشه

حتی بین هم اتاقی های خوب هم این تنش ها عادی نیست؟ یعنی هیچ وقت پیش نمیاد این چیزها؟

چرا بحث ممکنه پیش بیاد به هر حال

ولی اینکه ادامه دار باشه و به حرف هم اهمیت ندن باعث میشه دیگه کسی آرامش نداشته باشه تو اون اتاق

من فیکردم خوابگاه ب دخترا خوش میگذره

خوش میگذره

دور هم میخندیم ولی این چیزا هم پیش میاد

فقط من که دلمو‌به خوابگاه خوش کرده بودم که قراره خیلی خوش بگذره😭😂

خوش میگذره ولی گاهی هم این بحثا پیش میاد