یه چیز بگم؟
چون شما مثال تن ماهی رو زدی من میگم.
من دانشجوی خوابگاهی هستم. به اقتضای سبک زندگیمون مجبوریم غذای مونده بخوریم یا غذای عجلهای بخوریم.
من میدونم متخصصان میگن تن ماهی که ۲۰ دقیقه نجوشه یا بیشتر از یک بار جوشیده بشه خطر مرگ داره. پس نمیخورم. ولی بعضی دوستانم هردوی این کارها رو کردن. خدا رو شکر نمردن.
اما این موضوع باعث نمیشه من بگم اینکه میگن تن ماهی نجوشیده باعث مرگ میشه دروغه. چون میدونم اتفاق یه بار میفته.
از سالها پیش چیزهای زیادی خوندم که میگن برنج چندبار گرم شده یا ماکارونی گرم شده خطر سرطان و اینا داره. ولی خب برای خودمون پیش میاد که برنج امروز رو فردا بخوریم یا ماکارونی ظهر رو شب هم بخوریم. تا حالا هم نمردیم. ولی من نمیام بگم این قضیه خطرناک بودن برنج و ماکارونی گرم شده دروغه.
اتفاق یه بار میفتهبه هرحال. این دفعه هم دو سه تا پشت هم اتفاق افتاده متاسفانه و بولد شده.
من نمیفهمم اگه ماکارونیا از توی بسته آلوده به زهر یا آلودگی خاصی هستن چرا فقط بچهها رو میکشه.
فعلا منطقیترین توضیح برای من همینه که مسمومیت غذایی معمولی بوده که کودکان در مقابلش آسیبپذیرترن.
تا توضیح منطقی دیگه ای پیدا بشه همینو میپذیرم. ممکنه یهو معلوم بشه اصلا قضیه جنایی بوده.