2777
2789
امروز خریده

بد ب دلت راه نده

اون بچه  هفت سالش بود طاقت نداشت علائمشم شکم درد بود 

رفت دکتر فکر کرد مسموم شده 

مبدونید دیگ داستانشو

صبح بچه باز بالا اورد تموم کرد

چون بنیه بچه ضعیف بود تموم کرد

اما پدر مادرش زندن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی دیگه خواهر ها شاهد باشید درست من با همسرم اختلاف دارم ولی قصد کشتنشو ندارم اگر چیزی بشه به ما چه از ماکارونی بوده خخخخخخخ خودش اصرار داره ماکارونی بخوره

چون ماجرا خیلی مشکوکه. تصور کنید این فقط یه شاژعه باشه و مردم دیگه ماکارونی نخرن و کل مارخونه های ما ...

منم اینو   با شما موافقم ولی به هرحال الآن تو این برهه از زمان که دشمن تشنه خون مردم ایرانه با همدستی بعضی از کوردلان  می‌تونه با جون مردم ایران بازی کنه به نظرم حتی شایعه باشه خیلی  بایدمراقب بود 

یه چیز بگم؟چون شما مثال تن ماهی رو زدی من میگم.من دانشجوی خوابگاهی هستم. به اقتضای سبک زندگیمون مجبو ...

کاملا درسته عزیزم بستگی  به بدن هم داره چینی ها انواع حشرات وحتی موش که منبع آلودگی هستش توی تایلند خورده میشه وسالم هستن درصورتی که ما اگه یه سوسک توی یه ظرف باشه اون ظرف رو کلی میشوریم که مبادا مریض بشیم درصورتی که اونا مثل چیپس میخورن

کاملا درسته عزیزم بستگی به بدن هم داره چینی ها انواع حشرات وحتی موش که منبع آلودگی هستش توی تایلند ...

یه چیزی هم هست برای خودم پیش آمد چند روز پیش من بنایی داریم هنوز خانمون تکمیل نشده متوجه فضله موش توی جای کابینت ها شدم تمیز کاری کردم داشتم آش رشته درست میکردم نگو از فضله موش چسبیده بود به رشته ها من متوجه نشدم ریختم توی آش حالا که ته آش رسیده دیدم واولا فضله موش تو آش بوده و میگه از بس آلوده وخطرناکه همین فضله موش که بعضاً موجب مرگ انسان هم میشه ومن به عینه اینو دیدم توی این 

چند روز از بس من معده درد شدید گرفتم کارم به اورژانس کشید احتمالا یا محیط نگهداری آلوده ویا مایع ماکارونی کنسرویی باعث این اتفاق هاشده مگر نه ما سالیان سال ماکارونی میخوریم والحمدلله چیزیمون نشده

یه چیزی هم هست برای خودم پیش آمد چند روز پیش من بنایی داریم هنوز خانمون تکمیل نشده متوجه فضله موش تو ...

پس چرا تایلندی ها موش میخورن نمی میرن 😅راستی الان رفت گوگل چند تا خبر دیدم مرگ با ماکارانی یکی مرداد بوده یکی مهر اصلا معلوم نیست مو ضوع چیه مشکوکه