2777
2789

با داداشش داشت میرفت بیرون ، چندبار پرسیدم گفت میرم جایی😡😡بعد مادرش پرسید گفت میرن تعمیرگاه کار دارم.نفهمیدم کجارو میگه 

وای عصابم خرابه این رفتارش خیلی رو مخمههههه که بیرون میره میگه میرم جایی 

رل بیشعورمم میگفت میرم جایی 

انگار من گفتم میره غیب بشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا با زنا فرق دارن

شوهر منم همینه میگم کجایی میگه جاییم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بیخیـــــال

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مردا با زنا فرق دارنشوهر منم همینه میگم کجایی میگه جاییم

ما خانما با جزییات میگیم همه چیزو ولی اونا

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

اروم باش 

میتونی سر این موضوع ریلکس تر برخورد کنی 

فردا که موقعیت مناسب تر هست بهش بگو عزیزم لطفا جایی میخوای بری،بهم بگو کجا میری 

مثل من که همیشه بهت میگم و اینو نشونه علاقه و توجه میدونم 

ممنون میشم 

همبن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

خیلی رو اعصابه قشنگ درکت میکنم 

اما خیلی بهش پیله نشو مردا تا یه مدت بعد ازدواج اینجورین اگه خیلی پیله بشی همش بپرسی مخفی ماری میکنن وگرنه بعد یه مدت کم کم خودشون توضیح میدن 

چون دوست ندارن کنترل شن میخوان اقتدارشون حفظ کنن بعدا که ببینن قصد کنترل کردن نداری بیخیال میشن 

درثانی ذات مرد همینه من بابام الان داماد داره سنش زیاده ولی گاهی وقتا مامانم بپرسه کجا میری میگه خوشم نمیاد کنترلم کنی

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

شوهرمنم میگم کجامیری میگه بیرون میگم خب کجا میگه جایی کاردارم  منم دیگه میرفتم هرجا زنگ میزد ک کجایی میگم کار داشتم بیرون ازخونه  بعدزنگ بزن 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎