2777
2789
عنوان

طبیعیه دو نفر که باهم وارد رابطه میشن دست همو بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست
عزیزم من باشوهرم دوسال دوس بودم فامیلم‌بودیم بیرون می‌رفتیم همومیدیدیم اماهیچوقت دستش بم‌نخوردتازمان ...

واقعا؟ بعد شما از اول خانواده در جریان رابطه تون بودن؟

متقاضی کنکور تجربی ۱۴۰۴🤝🏿❤

اینکه میخواستم صبر کنه یه مدت بزرگتر بشم دانشگاه برم بعد خانوادمو راضی کنم خودخواهیه؟

نه. پسری بخواد واقعا اقدام میکنه به خواستگاری و درجریان گذاشتن خانواده ها

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ساده و کم تجربه ای .

چرا؟ الان چیکار کنم؟ از ذهنم بیرون نمیره رو درسمم نمیتونم تمرکز کنم وسطش یهو به خودم میام میبینم رفتم تو هپروت دارم فک میکنم😂🥴

نه. پسری بخواد واقعا اقدام میکنه به خواستگاری و درجریان گذاشتن خانواده ها

الان بنظرتون بیخیال شده و فراموشم کرده؟ اگه بهش پیام بدم شماره بابامو براش بفرستم بنظرت خودمو کوچیک میکنم؟

منم بودم همینکارو میکردم چون دیگه دست گرفتن چیزی نیست من اگر طرفم دستمم حتی نخواد بگیره رو این برداش ...

اعتقادات هرکس فرق میکنه من میخواستم دستشو بگیرم ولی نه اون زمان میخواستم رسمی بشه بعد

الان بنظرتون بیخیال شده و فراموشم کرده؟ اگه بهش پیام بدم شماره بابامو براش بفرستم بنظرت خودمو کوچیک ...

بله بنظرم درست نیست بفرستی

نمیدونم فراموشیش رو ولی سنت بره بالا متوجه میشی ارزشت بیشتر از ایناست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اعتقادات هرکس فرق میکنه من میخواستم دستشو بگیرم ولی نه اون زمان میخواستم رسمی بشه بعد

متاسفم اینو میگم ولی اعتقاداتت باهم همخونی نداره 

با پسری دوست میشی بعد میگی دستشم نمیخوام بگیرم؟ 

حرکات اکادمیک با تفکر سنتی باهم هم خونی نداره عزیزم راهتو مشخص کن

اتفاقا کار درستیه که به هم دست نمیزدید ولیقصدتون ازدواج نبود؟ خب خانواده را در جریان میذاشتید و ارتب ...

من میخواستم برم دانشگاه بعد به خانواده هم بگم اون موقع زمانش نبود. بنظرتون الان فراموشم کرده؟ کار اشتباهیه الان بهش پیام بدم برم ببینمش؟ چون الان نسبت به پارسال محدودیت کمتری دارم. اگه الان بگم با خانوادمم صحبت کنه و بیان خاستگاری خودمو کوچیک کردم؟ نمیگه این چند ماه کجا بودی؟

متاسفم اینو میگم ولی اعتقاداتت باهم همخونی نداره با پسری دوست میشی بعد میگی دستشم نمیخوام بگیرم؟ حرک ...

پس از نظر شما کسی که این اعتقاداتو داره اصلا نباید وارد رابطه بشه درسته؟ منم احساس دارم فقط نمیخواستم وقتی هنوز جدی نشده لمسم کنه این کجاش اشتباهه؟

واقعا؟ بعد شما از اول خانواده در جریان رابطه تون بودن؟

ن دیگ مذهبین خانواده ها البته بعدش فهمیدن

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1
ن دیگ مذهبین خانواده ها البته بعدش فهمیدن

ببخشید سوال شخصی میپرسم اگه راحت نبودین جواب ندین

چقد از رابطه تون گذشته بود خانواده هم متوجه شدن؟ بعد اینکه واکنششون چطوری بود؟