2777
2789
خدا تو شکر کن رحمت سالمه من دوسال پیش یه سقط داشتمپارسال خارج رحمی داشتم لوله چپ مو برداشتن. تو حداق ...

شما که خارج رحمی داشتید میدونید چه درد وحشتناکی داره من میترسم دوباره اقدام کنم باز خارج رحمی بشه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو در جواب کامنت یه نفر که نوشته بود ماه اول اقدام نوشتمولی کامنتشو پاک کرد😐

دروغه اینجا همه قبا بارداری درحال نالع کردن بودن مث من و شما و‌وقتی باردار شدن دیگ گیرایی بالا بودن باراول گرفته

😂😂😂😂

واقعا دلم روشنه انشالله حامله میشی. عمم بعد از هشت سال دقیقا ماهیی ک میخاست بره تهران پیش دکتر همون ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😍

خیلی قلب مهربونی داری🤗🤗

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
شما که خارج رحمی داشتید میدونید چه درد وحشتناکی داره من میترسم دوباره اقدام کنم باز خارج رحمی بشه 😔

من با دارو اقدام کردم با لتروزول و کلوموفین.. 

انشالله این دفعه بدون دارو. 

من خونریزی داخلی کردم میخاستم بمیرم سزارین شدم اورژانسی

بلاخره خواسته خدا بود. 

یکی دیگه یه شب کار داره. قسمتمون همون بوده. سخت ک سخت بود اما چ میشه کرد

دروغه اینجا همه قبا بارداری درحال نالع کردن بودن مث من و شما و‌وقتی باردار شدن دیگ گیرایی بالا بودن ...

چی بگم والا

ولی واقعا دور و بر من هرکی اقدام میکنه به سرعت باردار میشه

متاسفانه فقط من گیر کردم😥

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
دروغه اینجا همه قبا بارداری درحال نالع کردن بودن مث من و شما و‌وقتی باردار شدن دیگ گیرایی بالا بودن ...

خدا نکشتت🤣🤣

من حاملگی اولم بعد از سه ماه بود

دومی بعد دوماه

سومی هم بعد از دو یا سه ماه

الان یه ساله اقدامم

من با دارو اقدام کردم با لتروزول و کلوموفین.. انشالله این دفعه بدون دارو. من خونریزی داخلی کردم میخا ...

انشالاه که یک بارداری سالم براتون اتفاق بیفته و همون جنسیتی که میخواید خدا بهتون بده عزیزم 

میگن پریودی طولش کمتر باشه احتمال پسر بیشتره تخمکهای بهتری هم دارن. من خیلی دورم طولانیه🥺

نمیدونم واقعیتش دکتر به همسرم گفته بود اسپرمات کمه دارو داده بود فکر میکنم تاثیر اون بود چون تعیین جنسیت با مرد بیشتر 

چی بگم والاولی واقعا دور و بر من هرکی اقدام میکنه به سرعت باردار میشهمتاسفانه فقط من گیر کردم😥

اونام مث ادمای اینجا دروغ میگن

عمه خودم انقد باهم رااااحت بودیم. اون بهم الکی میگفت باراول بارذاررشدم 

درحالی ک من مجردبودم و اصلا این چیا حالیم نمیشد 

بعد الان ک متاهل شدم رفتم دکتر بهم گفت عه با فللانی نسبت داری مریضم بوده خذارشکر حامله شد ۳سال تحت نظرمن بود😵‍💫😂