2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام میگه تو محل کارت مرد هست استعفا بده

گفتم 

اینجا رو استعفا بدم 

جای دیگه رو چی کار کنم!!

بی توجه به حرفش رفتم سرکار

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اشکالش اینجاس ک اصلا تنها نمیزارهحتما باید یکی باهام باشه حتی داداش کوچیکمانقدم‌ بدم میاد هی سوال جو ...

چقد مثل من

من ۱۸م

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من برای دانشگاه و کلاس چیزی نمیگن 

ولی خداااانکنه برا تفریح باشه هزاااااراااان سوال و پرسش

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

آخی یادش بخیر بابام همه ش نمی‌داشت تنها برم به زور برادرمم می‌فرستاد باهام...

من حس خوبی داشتم حس مهم بودن حس اینکه نگرانمن...

ولی ازدواج کردم همسرم خیلی ریلکسه خیلی وقتا تنها یا شب جایی رفتم اصلا اینطوری نیست که نگران بشه... دیگه چیییی بشه...

منمبه نظرم وقتی یجا زندگی می‌کنیم این عادیه که بگیم و اجازه بگیریم سنی نیست ۱۹ که!

در حد اطلاع داشتن رو قبول دارم، چون حتی برادر بزرگترم‌ هم اطلاع میده کجا میره

ولی اینکه کلا تنها نمیزارن دقیق توضیح بدیم کجا و چرا واقعا اعصاب خورد میکنه

بابام میگه تو محل کارت مرد هست استعفا بدهگفتم اینجا رو استعفا بدم جای دیگه رو چی کار کنم!!بی توجه به ...

آفرین

دیگه بابام در این مورد نمیتونه کاری بکنه😅

من به مامانم میگم میخوام برم بیرون میگه کجا میگم مثلا فلان جا میگه به سلامت😂😂😂همین مثلا میگم کجا ...

ن خب ببین این درحد اطلاع دادنه اوکیه‌

مثلا خب فقط ب مامانم بگم کافی نیس

باید برم ب بابام هم بگم فکر کن مثلا سرکاره باید براش توضیح هم بدم کجا و برای چ چیزی، و با کی میخوای بری

نمیشه تنها باشم

یه ذره ب لین نتیجه برسه نیازی نیس برم نمیزاره

مثلا غبطه میخورم ب کسایی تنهایی میرن بیرون نیم ساعتی پیاده روی میکنن تو پارک نزدیک خونشون بعد میان

من برای دانشگاه و کلاس چیزی نمیگن ولی خداااانکنه برا تفریح باشه هزاااااراااان سوال و پرسش

واای دقیقااا‌

حالا تفریح ب کنار

حتی اینطوریم هست ک اگه برم کتاب فروشی برای دانشگاه کتاب بگیرم، میگ چرا تو بری خب برادرتو بفرس 

یا بخوام خودم برم حتما یکی باید باهام باشه

آخی یادش بخیر بابام همه ش نمی‌داشت تنها برم به زور برادرمم می‌فرستاد باهام...من حس خوبی داشتم حس مهم ...

منم تاحدودی حس خوب دارم

ولی اگه کامنت‌هامو بخونی در این حد اذیتم میکنه