2777
2789
شما تنها میری؟ من تنها نمیزارن حتما باید یکی باهام باشه

اره من تنها میذارن ولی خب شهرمون خیلی کوچیکه از این جهت شاید اوکی ان

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خب به مامانم میگم دیگمنظورش اینکه حتما باید اطلاع بدی کجا میخوای بری چرا میخوای بریاونم ب بابام ک ...

مامانت نمیخواد تنهایی مسئولیت قبول کنه و چون جامعه خطرناک به نظرم حق داره حالا بابات هم در جریان باشه بهتره ، والا منم ک ازدواج کردم جایی ، برنامه ای باشه به شوهرم اطلاع میدم اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته بعدا میگن چرا نگفتی 

حق داری خ زور داره و رو مخه

امروز میخواستم برم بیرون دوتا کوچه اونورتر

بعد خب میدونستم تنها ک نمیزارن

قرار شد با اصرار داداش کوچیکم‌ باهم بریم

کلا با داداش کوچیکم هم خیلی خوش میگذره

هی مامانم میگفت از بابات احازه بگیر بعد صبرکن یکم دیگه برو 

منم ناراحت شدم البته خب شاید یکم بیجا بود ولی گفتم نمیام‌

داداشمم‌ کسل رفت نشست یه گوشه خونه

نگو منظورش از یکم دیگ این بود ک چون خودش میره آرایشگاه باهاش برم🤦🏻‍♀️💔

مامانت نمیخواد تنهایی مسئولیت قبول کنه و چون جامعه خطرناک به نظرم حق داره حالا بابات هم در جریان باش ...

خب وقتی مامانم میدونه دیگ چ نیازی داره اینهمه توضیح ب بابام بدم

بعدم کلا قرار بود نیم ساعت ۴۵ دیقه بیرون باشم

اونم تنها ن با داداشم

خب وقتی مامانم میدونه دیگ چ نیازی داره اینهمه توضیح ب بابام بدمبعدم کلا قرار بود نیم ساعت ۴۵ دیقه بی ...

ببین الان سنت حساسه دو سه سال دیگه بخاطر این گیر دادانای مامانت خداروشکر میکنی که نزاشت هر جا بری  الانم ناراحت نباش چه اشکالی داره گفته با داداشت برو 

ببین الان سنت حساسه دو سه سال دیگه بخاطر این گیر دادانای مامانت خداروشکر میکنی که نزاشت هر جا بری ا ...

من دیگ با تنها نرفتن کنار اومدم 

و البته تا حدودی متشکرم بخاطر سخت گیری

ولی ن بیش از حد!

اینکه بخوان کلی سوال جواب کنن واس هرجایی ک میرم،

منو واقعا از بیرون رفتن زده میکنن

یه وقتایی ب سرم میزنه برم بیرون، بعد وقتی ب این میرسم ک باید برم اجازه بگیرم و بگم با کی میرم کجا میرم رفت و آمدم چجوریه ترجیح میدم کلا نرم

۱۹سالمه تنها زندگی میکنم تو کشور دیگه بازم اجازه میگیرم😂😂😂😂

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود